Αντέλ σε Λάνγκερφελντ: Τα πάχη μου, τα κάλλη μου...

09.02.2012
Μία μέρα μετά το καυστικό σχόλιο του διάσημου σχεδιαστή μόδας για τα κιλά της, η 23χρονη βρετανίδα τραγουδίστρια βγαίνει στην αντεπίθεση, αν και με το γάντι!

"Εκπροσωπώ την πλειοψηφία των γυναικών και είμαι πολύ περήφανη για αυτό", τόνισε με τιμή και καμάρι η Αντέλ απαντώντας στη χθεσινή δήλωση του Καρλ Λάνγκερφελντ (Karl Lagerfeld) σχετικά το πάχος της.

Ο 78χρονος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel φαίνεται ότι υπέπεσε στο "ατόπημα" άθελά του. Μάλιστα, φαίνεται ότι ήθελε μάλλον να της κάνει ένα κομπλιμέντο, αλλά αντ' αυτού, τα έκανε… μαντάρα.

"Το αστέρι τώρα είναι η Αντέλ. Είναι κάπως… υπερβολικά χοντρή, αλλά έχει ένα όμορφο πρόσωπο και μια θεϊκή φωνή", απάντησε ο Λάνγκερφελντ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του "Metro" για τις γυναίκες της ποπ μουσικής σκηνής.

Η Αντέλ έδωσε την απάντησή της μέσα από τις σελίδες του περιοδικού "People" τονίζοντας πόσο περήφανη νιώθει για την εικόνα της.

"Ποτέ δεν ήθελα να είμαι σαν τα μοντέλα στα εξώφυλλα των περιοδικών. Εκπροσωπώ την πλειοψηφία των γυναικών και είμαι περήφανη γι' αυτό", εξήγησε η συμπαθής και εξαιρετικά ταλαντούχα τραγουδίστρια που έχει δει τις πωλήσεις των δύο πρώτων άλμπουμ της να εκτινάσσονται σε περισσότερα από 23,5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Πέρσι, η Αντέλ ταλαιπωρήθηκε πολύ με μια εγχείρηση που χρειάστηκε να κάνει στον λάρυγγά της και εξαιτίας της αναγκάστηκε να ακυρώσει πολλές συναυλίες της.

Η πρώτη εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας μετά την περιπέτειά της αναμένεται στα φετινά Grammy την Κυριακή.

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε την Αντέλ στην επιτυχία της "Someone like you".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα