Η Τζένιφερ Άνιστον είναι ένας απλός άνθρωπος

09.02.2012
Μπορεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ όμως η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός φαίνεται ότι είναι πιο απλή από όσο νομίζουν πολλοί.

Η φιλία της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) με την Τσέλσι Χάντλερ (Chelsea Handler) είναι ιδιαίτερα γνωστή τα τελευταία χρόνια. Από τη μία ο τρόπος με τον οποίο η αθυρόστομη παρουσιάστρια υποστηρίζει τη 42χρονη ηθοποιό παντού και πάντα, από την άλλη η Άνιστον που βροντοφώναξε τον έρωτά της για τη Χάντλερ… ε, δεν θέλει και πολύ!

Έτσι, στο ίδιο μήκος κύματος, η 36χρονη παρουσιάστρια μίλησε άλλη μια φορά για την κολλητή της σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "Redbook".

"Η Τζεν και ο Τζάστιν (Justin) ήρθαν στο σπίτι μου για το δείπνο των Ευχαριστιών, όπως και 18 μέλη του προσωπικού μου", αποκάλυψε η Τσέλσι "γειώνοντας" την κατάσταση και χαρακτηρίζοντας την Άνιστον ως έναν από τους πιο προσγειωμένους ανθρώπους που έχει συναντήσει στη ζωή της.

"Είναι ένας από του πιο προσγειωμένους, χαμηλών τόνων ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Ένα συνηθισμένο κορίτσι", υποστήριξε η Χάντλερ συμπληρώνοντας ότι δεν δημιουργεί κανείς προσωπικές σχέσεις αν αυτές δεν βασίζονται στην ειλικρίνεια και την αλήθεια.

Η Τσέλσι συμπλήρωσε πως ό,τι ισχύει για την Τζέν ισχύει και για τη Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) ενώ ξεκαθάρισε ότι "δεν θα φερθεί σε αυτές διαφορετικά από ότι θα φερθεί σε όλες τις άλλες φίλες της". Έτσι, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Κατά τα άλλα, η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε πρόσφατα ότι η μεγαλύτερη παρανόηση που κυκλοφορεί σχετικά με την ίδια είναι η ιστορία με τους Μπραντζελίνα και την υποτειθέμενη έχθρα μεταξύ τους, που κυριολεκτικά τη... στοιχείωνει.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα