Κόρτνεϊ Κοξ: Έχω να κάνω σεξ ένα χρόνο!

09.02.2012
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την ερωτική της ζωή υπήρξε η ηθοποιός που έγινε διάσημη για τον ρόλο της "Μόνικα Γκέλερ" στα τηλεοπτικά "Φιλαράκια".

Μιλώντας στον Χάουαρντ Στερν (Howard Stern) και τη ραδιοφωνική εκπομπή του, η Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) αποκάλυψε ότι παρά τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της Τζος Χόπκινς (Josh Hopkins), εκείνη παραμένει μόνη. Ακόμη και στο… κρεβάτι!

"Δεν έχω κάνει σεξ εδώ και έναν χρόνο", παραδέχτηκε με απίστευτη ειλικρίνεια η 46χρονη ηθοποιός που χώρισε τον σύζυγό της Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette) τον Οκτώβριο του 2010 ύστερα από 11 χρόνια γάμου.

Στην ξαφνική αυτή εξομολόγηση της Κοξ, ο δημοσιογράφος δεν άντεξε και ρώτησε μήπως η "έλλειψη δράσης στην κρεβατοκάμαρα" υπήρχε και νωρίτερα οδηγώντας μοιραία και στη διάλυση του γάμου της.

Η Κόρτνεϊ διέψευσε το υπονοούμενο κατηγορηματικά, μιλώντας στη συνέχεια για τη σχέση της με τον πρώην άντρα της.

"Η αλήθεια είναι πως αγαπιόμαστε πάντα πολύ. Τρέφουμε μεγάλη στοργή ο ένας για τον άλλο, αλλά είμαστε υπερβολικά διαφορετικοί. Εγώ είμαι σπιτόγατος. Μου αρέσει να έρχεται κόσμος στο σπίτι, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είμαι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος. Ο Ντέιβιντ, από την άλλη πλευρά, μπορεί να μην πίνει πια και να είναι εντελώς καθαρός, αλλά τρελαίνεται να βγαίνει έξω και να πάει για χορό και τα σχετικά. Είναι πολύ ανοιχτός και κοινωνικός τύπος", ολοκλήρωσε η Κόρτνεϊ, συμπληρώνοντας ότι της ήταν πολύ δύσκολο που γνώρισε τη νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της, Κριστίνα ΜακΛάρτι (Christina McLarty).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα