Τι έκανε τον Μπέκαμ να κοκκινίσει από... ντροπή;

07.02.2012
Και για όσους δεν το γνώριζαν, ναι… ο 36χρονος άσσος του ποδοσφαίρου είναι πολύ ντροπαλός!

Μιλώντας στον Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest) και στη ραδιοφωνική εκπομπή του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) παραδέχτηκε ότι κοκκίνισε από ντροπή τη στιγμή που μεταδόθηκε για πρώτη φορά η νέα του διαφήμιση με τα εσώρουχα που σχεδίασε ο ίδιος για τη φίρμα H&M.

"Δεν ήξερα πού να κοιτάξω", αποκάλυψε ο Μπεκς ο οποίος χθες παρακολούθησε το Super Bowl στο σπίτι με 20 άτομα –οικογένεια και φίλους. Η "επίσημη πρώτη" της καμπάνιας ήταν προγραμματισμένη να μεταδοθεί κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού. Όπερ και εγέννετο, αλλά ο πρωταγωνιστής της ένιωσε πολύ άβολα εκείνη τη στιγμή, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος.

"Είμαι πολύ ντροπαλός. Χθες, παρακολουθούσαμε τον τελικό μέσα σε ένα δωμάτιο με 20 συγγενείς και φίλους και όταν ξεκίνησε η διαφήμιση δεν ήξερα που να κοιτάξω. Βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση. Στα αγόρια άρεσε πολύ, αλλά και εκείνα ένιωσαν άβολα επειδή ήταν και άλλοι άνθρωποι στον χώρο", παραδέχτηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εξηγώντας όμως ότι στα γυρίσματα δεν ντράπηκε ούτε στιγμή.

"Στα γυρίσματα ήμασταν πολύ λίγοι άνθρωποι παρόντες και τα πράγματα ήταν πιο εύκολα", εξήγησε ο Μπεκς ενώ όταν ο Σίκρεστ τον… ευχαρίστησε εκ μέρους όλου του γυναικείου πληθυσμού, εκείνος ταπεινά –και άκρως επαγγελματικά- απάντησε "Να ευχαριστήσεις τους ανθρώπους του H&M για την υπέροχη δουλειά που έκαναν". Εύγε…

Ωστόσο και παρόλη την ομολογούμενη επιτυχία –και- αυτής της ημίγυμνης φωτογράφησης του σέξι Ντέιβιντ, σε πρόσφατη συνέντευξη, ο ίδιος αποκάλυψε ότι η αγαπημένη του σύζυγος, Βικτόρια (Victoria) δεν τον αφήνει να κυκλοφορεί με τέτοιου είδους εσώρουχα μέσα στο σπίτι. Τον προτιμάει με… σκελέες. Τι πει κανείς; Περί ορέξεως…

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε και εσείς την εν λόγω διαφήμιση με τα εσώρουχα "David Beckham Bodywear for H&M".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα