Πανικόβλητη η Μινόγκ, καλεί την αστυνομία

07.02.2012
Μεγάλη λαχτάρα βρήκε τη γλυκύτατη μικροκαμωμένη σταρ από την Αυστραλία και μάλιστα μέσω διαδικτύου.

Η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία ύστερα από απειλές που δέχτηκε από έναν "ψυχάκια" μέσα από το Twitter.

"Σας αγαπώ όλους, και τους 1.033.861 ΕΡΑΣΤΕΣ, αλλά 1 δεν είναι εραστής, αλλά ένας παρανοημένος ψυχάκιας που εξαπολύει απειλές και αυτό δεν σε κάνει και πολύ σπουδαίο. ΈΤΣΙ … ενημερώθηκε η αστυνομία", έγραψε στον λογαριασμό της η 43χρονη ποπ σταρ χθες μόνο και μόνο για να κατακλυστεί με εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από τους απανταχού θαυμαστές της.

Βέβαια, αυτό δεν είναι το πρώτο σχετικό περιστατικό για τη Μινόγκ, η οποία το 2010 είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με έναν άντρα που θεωρήθηκε "πρόβλημα" από την ομάδα ασφαλείας της.

Ο αγνώστου στοιχείων άντρας είχε εντοπιστεί επανειλημμένα στο σπίτι των γονιών της Κάιλι, στη Μελβούρνη, φέρνοντας λουλούδια. Μία φορά μάλιστα είχε μαζί του και ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Αν μη τι άλλο, είχε καλό σκοπό ο άνθρωπος…

Επίσης, την ίδια χρονιά είχε γίνει γνωστό ότι η Κάιλι Μινόγκ υπήρξε μία από τις διασημότητες που έπεσαν θύματα του πρώην ταχυδρόμου Μαρκ Τέιλορ (Mark Taylor), ο οποίος έστελνε μια σειρά χυδαία γράμματα.

Τέλος, το 2003, ένας θαυμαστής είχε στείλει στη Μινόγκ πάνω από 700 γράμματα με έντονα απειλητικό χαρακτήρα.

Κατά τα άλλα, η Κάιλι γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια επιτυχημένης καριέρας. Όσο για τα προσωπικά της; Η ευτυχής σταρ δηλώνει ότι μετά τον Άντρες Βελενκόσο (Andres Velencoso) έχει κλείσει ως γυναίκα…

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε την επιτυχία της Κάιλι με τίτλο "Can't get you out of my head".

Ζωή Κίττα