Και άλλη κοινή εμφάνιση Ριάνα-Μπράουν

07.02.2012
Φαίνεται ότι η σέξι τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος πιστεύει στις "δεύτερες ευκαιρίες" και το αποδεικνύει έμπρακτα στα ερωτικά της.

Στην περίπτωση της Ριάνα (Rihanna) ταιριάζει απόλυτα το γνωστό λαϊκό ρητό: "Τα θέλει ο… πωπός της!" Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι εμφανίζεται ξανά και ξανά μαζί με τον πρώην αγαπημένο της, Κρις Μπράουν (Chris Brown), ο οποίος, παρεμπιπτόντως την είχε κάνει… μπλαβί στο ξύλο.

Η σχέση των δύο τραγουδιστών είχε λήξει επεισοδιακά μετά τον περιβόητο ξυλοδαρμό το 2009, πριν να καταλήξει στα δικαστήρια με την έκδοση περιοριστικών μέτρων για την ασφάλεια της Ριάνα, φυσικά.

Φαίνεται όμως, πως ο "πανδαμάτωρ χρόνος" έκανε το θαύμα του και στην περίπτωση αυτή και οι δύο νέοι αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν και να δώσουν στην αγάπη τους άλλη μια ευκαιρία.

Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ριάνα και τον Κρις Μπράουν να είναι ζευγάρι ξανά, εδώ και έναν χρόνο!

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, οι δύο τραγουδιστές φωτογραφήθηκαν χθες να βγαίνουν από το ίδιο κλαμπ. Φυσικά δεν ήταν μαζί στις λήψεις, όμως όσοι βρέθηκαν μέσα στο Greystone Manor του δυτικού Χόλιγουντ, μεταφέρουν ότι διασκέδασαν μαζί… Ας είναι… Εκείνοι ξέρουν καλύτερα!

Στο μετάξύ, στο βίντεο που ακολουθεί πάρτε μια γεύση από Ριάνα και την επιτυχία της "Russian Roulette".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα