"Κακό κορίτσι" η Αντζελίνα -αλλά μόνο για έναν

07.02.2012
Οι πιο διάσημοι πολύτεκνοι, ανύπαντροι σταρ του Χόλιγουντ δεν χάνουν πια ευκαιρία να μιλούν για τον έρωτά τους, αφήνοντας πολλά και ζουμερά υπονοούμενα σε κάθε ευκαιρία.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) να εκδηλωθεί σε σχέση με την αγαπημένη του Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και μάλιστα με πολύ νόημα και μάλιστα στην τηλεόραση.

Με αφορμή την υποψηφιότητά του για το Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου στην ταινία "Moneyball", ο 48χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή "This Morning Monday" του δικτύου CBS και υπήρξε αρκετά αποκαλυπτικός για τη σχέση του με την επί επτά χρόνια σύντροφό του.

"Είναι ακόμη κακό κορίτσι", παραδέχτηκε με νόημα ο Μπραντ σχολιάζοντας σχετική δήλωση της Αντζελίνα και σκανδάλισε το σύμπαν!

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο δημοσιογράφος έβαλε τον Μπραντ να θυμηθεί τι είχε πει η συμβία του σε μια πρόσφατη εκπομπή του CBS για τα παλιά, γνωστά οργισμένα χρόνια της νιότης της.

"Υπήρξες ένα πολύ κακό κορίτσι", της είπε ο δημοσιογράφος. "Και τώρα είσαι πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών, μέλος του συμβουλίου για τις διεθνείς σχέσεις, ακτιβίστρια υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων… Σου λείπει ποτέ να είσαι το κακό κορίτσι;".

"Είμαι ακόμη κακό κορίτσι", απάντησε η Άντζι πονηρά και χωρίς να το σκεφτεί λεπτό. "Υπάρχει ακόμη αυτή η πλευρά του χαρακτήρα μου, αλλά τώρα είναι στη θέση της. Ανήκει στον Μπραντ, ή ανήκει στις περιπέτειές μας", εξήγησε και ο φακός γύρισε στον Πιτ ο οποίος την άκουγε σχεδόν εκστασιασμένος.

"Ακόμη είναι κακό κορίτσι", επιβεβαίωσε εκείνος μόλις μπόρεσε να συνέλθει από τον… έρωτα. "Και μάλιστα απολαυστικότατα. Αλλά δεν είναι για… δημόσια κατανάλωση", έσπευσε να ξεκαθαρίσει ο πάτερ φαμίλιας, τονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι τα έξι παιδιά τους βρίσκονται πάντα μαζί τους σε όποιο σημείο του ορίζοντα και να ταξιδεύουν.

Για την ιστορία, σε εκείνη τη συνέντευξη, η 36χρονη σταρ είχε δηλώσει απερίφραστα πως με τη ζωή που έκανε "τω καιρώ εκείνο", θα έπρεπε να είχε πεθάνει… Τώρα, όμως, είδε το φως το αληθινό και η ζωή της έχει άλλο σκοπό… Και πάντα δίπλα στον Μπραντ της, ο οποίος πρόσφατα χαρακτήρισε τη στιγμή που γνώρισε την Αντζελίνα… μνημειώδη!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα