Συνελήφθη πρώην της Ορθούλας!

03.02.2012
Για υπεξαίρεση, απιστία και κατάχρηση χρημάτων που αγγίζει το ποσό των 500.000 ευρώ για τις μπίζνες του στη Μάλτα διώκεται ο επιχειρηματίας Δημήτρης Δρόσος. Έχει μηνυθεί κιόλας από αρκετούς «επώνυμους»

Για υπεξαίρεση, απιστία και κατάχρηση χρημάτων που αγγίζει το ποσό των 500.000 ευρώ για τις μπίζνες του στη Μάλτα διώκεται ο επιχειρηματίας Δημήτρης Δρόσος. Έχει μηνυθεί κιόλας από αρκετούς «επώνυμους», αφού φέρεται να τους «έφαγε» χιλιάδες ευρώ με το πρόσχημα του σίγουρου κέρδους από εταιρεία στοιχημάτων.

Στη λίστα αυτή φιγουράρουν ονόματα, όπως της Γωγώς Μαστροκώστα και του συζύγου της Τραϊανού Δέλλα, ο Χάρης Σιανίδης και τα μοντέλα Στέλλα Δημητρίου και Ιωάννα Παπαδημητρίου, με την οποία είχαν για ένα διάστημα σχέση

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, η τελευταία μήνυση εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και πρώην Προέδρου της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ κατατέθηκε στις 31/07/11, όταν εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο εισαγγελέα, με την κατηγορία της κατάχρησης χρημάτων.

Ο Δρόσος θεωρείτο "νέος, ωραίος και επιτυχημένος" επιχειρηματίας, ενώ φερόταν ότι διέθετε έναν μικρό επίγειο παράδεισο στις Μαλδίβες, το νησάκι Fushi. Ο 45χρονος επιχειρηματίας έγινε γνωστός στο χώρο της showbiz από τη σχέση του με την Ορθούλα Παπαδάκου.