Ώρα μηδέν: Όταν ο Μπραντ γνώρισε την Αντζελίνα

03.02.2012
Με μια έντονη διάθεση εξομολόγησης, ο διάσημος ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και περιέγραψε τη στιγμή που γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του. Μόνο που δεν μας τα λέει και πολύ καλά…

Αχ, αυτός ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt)! Των άκρων, μας προέκυψε… Ή που δεν θα λέει τίποτα ή που δεν θα κρατά το στόμα του κλειστό.

Τόσα χρόνια το θέμα της γνωριμίας του με την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) ήταν "εκτός ορίων" για τον 48χρονο σταρ, ο οποίος για κάποιον λόγο ένιωσε ότι ήρθε πια η στιγμή να τα πει όλα. Ή μάλλον… σχεδόν όλα.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα "The Guardian" με αφορμή την φετινή υποψηφιότητά του για Όσκαρ β' ανδρικού ρόλου, ο Μπραντ ρωτήθηκε για τους πιο σημαντικούς σταθμούς στην καριέρα του.

Γυρίζοντας, λοιπόν, πίσω στον χρόνο, ο Πιτ έφτασε στο 2005 και συγκεκριμένα στην ταινία "Mr & Mrs Smith", την οποία χαρακτήρισε… "μνημειώδη". (Θυμηθείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί)

Μπορεί η ερμηνεία του στη συγκεκριμένη ταινία δράσης να μην ήταν αυτό που λέμε "συγκλονιστική", αλλά η αξία της για τον σταρ έγκειται στο γεγονός ότι υπήρξε σημείο σταθμός στην προσωπική του ζωή, αφού στα γυρίσματά της γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του.

"Η ταινία αυτή ήταν μια μνημειώδης αλλαγή για περισσότερους από έναν λόγους. Έξι συν έναν, για την ακρίβεια", αστειεύτηκε με σαφές νόημα ο Μπραντ Πιτ κάνοντας διακριτική αναφορά στην αγαπημένη του και τα έξι παιδιά τους.

Το μόνο "θεματάκι" που υπάρχει είναι ότι την εποχή που γυριζόταν η ταινία ο ηθοποιός ήταν ακόμη παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο ίδιος επέμενε για χρόνια ότι η σχέση του με την Αντζελίνα ξεκίνησε μετά τον χωρισμό του από την Τζεν.

Τώρα, θα μου πείτε, ο άνθρωπος μίλησε για τη "γνωριμία" του με την Τζολί, που αντικειμενικά, όντως έγινε με τη συγκεκριμένη ταινία. Η σχέση αυτή καθαυτή, όμως, μπορεί όντως να ξεκίνησε μετά τον χωρισμό του από την Άνιστον. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τις λεπτομέρειες.

Πάντως, για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στις επίσημες πρεμιέρες της ταινίας, ο Μπραντ εμφανίστηκε μόνος και ο γάμος του είχε ήδη λήξει.

Επτά χρόνια μετά, η Άνιστον λέγεται ότι είναι έγκυος και οι Μπραντζελίνα φαίνεται ότι ετοιμάζονται να παντρευτούν και όχι μόνο επειδή το θέλουν τα παιδιά τους, όπως υποστήριζαν μέχρι πρότινος, αλλά γιατί το θέλουν πια και οι ίδιοι. Άντε… Με το καλό!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα