Μπέκαμ: Η Βικτόρια με θέλει χωρίς... σλιπάκι

03.02.2012
"Περί ορέξεως… κολοκυθόπιτα", λέει ο λαός μας και το γνωστό ρητό έχει εφαρμογή σε πολλές περιπτώσεις. Ακόμη και στα εσώρουχα ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια της σόουμπιζ!

Και ενώ όλες οι γυναίκες της υφηλίου έχει γουρλώσει τα μάτια θαυμάζοντας –για άλλη μια φορά- την κορμάρα του Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) που τα πέταξε όλα για νέα διαφημιστική καμπάνια, υπάρχει μία που μέχρι και δεν γουστάρει καθόλου. Η δική του… Όλως παραδόξως!

Ο 36χρονος άσος του ποδοσφαίρου ξεγυμνώθηκε –ξανά- για το λανσάρισμα της νέας σειράς εσωρούχων που υπογράφει ο ίδιος για τα καταστήματα H&M και κυκλοφορούν με το όνομα "David Beckham Bodywear for H&M".

Όμως σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα "The Mirror" ο Μπεκς αποκάλυψε ότι αυτού του είδους τα μποξεράκια είναι… απαγορευμένα στο σπίτι τους.

"Η Βικτόρια (Victoria) με γουστάρει με σκελέες. Εμένα μου αρέσει να φοράω τα συνηθισμένα κοντά μποξεράκια, αλλά εκείνης της αρέσω περισσότερο με τα μακριά εσώρουχα και με βάζει να φοράω αυτά μέσα στο σπίτι", αποκάλυψε ο Ντέιβιντ, εξηγώντας όμως ότι δεν τον πειράζει "γιατί είναι ζεστά και άνετα".

Στη συνέχεια, οι ερωτήσεις στράφηκαν στη φωτογράφηση της καμπάνιας και συγκεκριμένα στο κατά πόσο ο διάσημος ποδοσφαιριστής που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Γκάλαξι του Λος Άντζελες για δύο ακόμη χρόνια, χρειάστηκε… προσθετική βοήθεια στο επίμαχο σημείο.

"Ποτέ, ποτέ δεν έβαλα προσθετικά στα παντελόνια μου, ούτε παράχωσα κάλτσες εκεί κάτω. Δεν το έκανα ποτέ, σε καμία από τις φωτογραφήσεις μου γιατί πολύ απλά, δεν χρειάστηκε. Ευτυχώς! Ε, ας πούμε ότι όλοι συμφωνούν ότι δεν χρειάζομαι βοήθεια σε αυτό τον τομέα. Νομίζω ότι είμαι σχετικά καλά", περιαυτολόγησε διακριτικά ο Μπέκαμ συμπληρώνοντας ότι οι τρεις γιοι του βρίσκουν κάπως παράξενο να τον βλέπουν ημίγυμνο σε γιγαντοαφίσες σε διάφορα μέρη της πόλης.

Και καλά με τα αγόρια… Κάπως το ξεπερνάς, άλλα τι θα γίνει όταν μεγαλώσει και η μοναχοκόρη του; Θα συνεχίσει τις σέξι φωτογραφήσεις ο Ντέιβιντ; Θα δούμε… Ίσως μεγαλώνοντας στραφεί σε άλλους τομείς της μόδας. Και σίγουρα η σχεδιάστρια σύζυγός του θα του δώσει ένα χεράκι σε αυτό…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα