Πασίγνωστη βουλευτής έγκυος από κορυφαίο υπουργό;

03.02.2012
Μία απίστευτη ερωτική ιστορία, που άμα ισχύει, θα προκαλέσει πολιτική θύελλα φέρνει στη δημοσιότητα το vimaonline.gr Η κρίση θέλει έρωτα και αυτό φαίνεται ότι ισχύει και για τους πολιτικούς, αφού διαβάζουμε

Μία απίστευτη ερωτική ιστορία, που άμα ισχύει, θα προκαλέσει πολιτική θύελλα φέρνει στη δημοσιότητα το vimaonline.gr Η κρίση θέλει έρωτα και αυτό φαίνεται ότι ισχύει και για τους πολιτικούς, αφού διαβάζουμε ότι πασίγνωστη βουλευτής της αντιπολίτευσης είναι έγκυος από κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης!!!

Γιατί ο έρωτας είναι… οικουμενικός και δεν κοιτάει κόμματα και ιδεολογίες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πασίγνωστη βουλευτής διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ με παλαιότερη σχέση της.

Ο έρωτας του κορυφαίου υπουργού και της πανέμορφης βουλευτίνας γεννήθηκε στα έδρανα της βουλής, αφού η εμφάνιση της δε δύνατο να περάσει απαρατήρητη από τους συναδέλφους της. Όσο για τον υπουργό; Το όνομα του πρωταγωνιστεί καθημερινά στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας.