Ψυχοθεραπεία χρειάζεται η κόρη της Χάλι Μπέρι

01.02.2012
Ψυχολογικά προβλήματα φαίνεται πως έχει προκαλέσει στην τρίχρονη κόρη της σταρ του Χόλιγουντ Χάλι Μπέρι (Halle Berry), η δικαστική διαμάχη της διάσημης ηθοποιού με τον πατέρα της μικρής Γκαμπριέλ Ομπρί (Gabriel Aubry).

Εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, η 45χρονη ηθοποιός και το πρώην μοντέλο διεκδικούν την επιμέλεια της κόρης τους Νάλα (Nahla).

Πριν λίγες ημέρες, οι δύο πρώην αγαπημένοι βρέθηκαν ξανά σε ακρόαση δικαστηρίου και λίγες ημέρες αργότερα ο φακός συνέλαβε τον Ομπρί να περνά χρόνο με την κόρη του κάνοντας βόλτες και έχοντας την αγκαλιά.

Το πρώην ζευγάρι έχει μπει όπως φαίνεται, κάτω από το μικροσκόπιο ειδικών ερευνητών του τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες, το οποίο συμβούλεψε τους δύο γονείς να παρακολουθήσουν ειδικά μαθήματα γονεϊκής αγωγής με σκοπό να λύσουν τα προβλήματα στη μεταξύ τους σχέση με σκοπό το καλό της Νάλα.

Η ειδική υπηρεσία ενεπλάκη στην υπόθεση κηδεμονίας της κόρης της Χάλι Μπέρι, μετά από καταγγελία της πρώην νταντάς της μικρής που κατηγόρησε τον Ομπρί πως της φέρθηκε βίαια, τη στιγμή που κρατούσε στην αγκαλιά του τη μικρή Νάλα.

Πηγή του ''RadarOnline'' υποστήριξε πως τα μαθήματα που παίρνει τόσο ο Γκαμπριέλ όσο και η Χάλι τους βοηθούν να είναι σωστοί γονείς σε αυτή τη φόρμουλα της κοινής κηδεμονίας της κόρης τους.

Κατερίνα Π.