Η Lady Gaga θέλει να γίνει μάνα, τώρα!

01.02.2012
Ένα πράγμα φαίνεται ότι λείπει από τη ζωή της Lady Gaga κι αυτό είναι ένα όμορφο μωράκι!

Η 25χρονη τραγουδίστρια, το πραγματικό όνομα της οποία είναι Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanotta), αποφάσισε πως θέλει να γίνει μάνα πολύ σύντομα αλλά μας ενημέρωσε και για τα χαρίσματα που επιθυμεί να έχει ο υποψήφιος πατέρας του παιδιού της.

Όπως τόνισε η Gaga, θα ήθελε ο υποψήφιος πατέρας να είναι Ιταλός και η σύλληψη του μωρού να γίνει με τη μέθοδο της τεχνητής γονιμοποίησης. Όπως τόνισε η εκκεντρική τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό ''Radio Ibiza'':

''Θέλω να κάνω ένα μωρό με έναν δότη που να έχεις τις ίδιες ιταλικές και συγκεκριμένα σικελικές ρίζες με μένα''.

Η ιταλική καταγωγή της Gaga προκύπτει από τον πατέρα της Τζο Τζερμανότα (Joe Germanotta) ο οποίος ήρθε στη Νέα Υόρκη από ένα χωριό της Σικελίας, το ξακουστό Νάσο (Naso)!

Πάντως υπάρχει μια έντονη φημολογία σχετικά με την πιθανή εγκυμοσύνη της Gaga, και τα ιταλικά μίντια έσπευσαν να ρωτήσουν τον κορυφαίο γιατρό σε τεχνητές κυήσεις, τον δρ Σεβερίνο Αντινόρι (Severino Antinori), εάν όντως τον επισκέφτηκε η 25χρονη Lady.

Φυσικά, δεν γνωρίζουμε ποιά ήταν η αντίδραση στις δηλώσεις αυτές, του φερόμενου ως συντρόφου της Gaga, του ηθοποιού και μοντέλου Τέιλορ Κίνι (Taylor Kinney) που καμία καταγωγή εξ Ιταλίας δεν έχει, αντίθετα μεγάλωσε στο Νεφβιλ της Πενσιλβανία.

Ο Τέιλορ -με το χαρακτηριστικό τατουάζ αγγέλου στην πλάτη του- γνωρίστηκε με την Gaga στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ '' You And I'' τον περασμένο Σεπτέμβριο και από τότε έγινε αχώριστος με τη νεαρή τραγουδίστρια.

Η ίδια είχε δηλώσει τον περασμένο Οκτώβριο πως δεν μιλά για την προσωπική της ζωή αλλά δεν άντεξε να κρύψει πως είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένη.

Κατερίνα Π.