Ξέσπασε σε λυγμούς η Κιμ Καρντάσιαν

30.01.2012
Ήταν το τέλος της σεζόν για το σόου των Καρντάσιαν που συνοδεύτηκε με μπόλικα δάκρυα για το αντίστοιχο τέλος του γάμου της 31χρονης Κιμ!

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, ολόκληρη η Αμερική παρακολούθησε την Καρντάσιαν να παραδέχεται μέσα σε λυγμούς και δάκρυα (κάποιοι τα χαρακτήρισαν ψεύτικα πέρα για πέρα) πως ο γάμος της με τον Κρις Χάμφρεϊς έχει τελειώσει οριστικά και πως τα συναισθήματα της ίδιας απέναντι στο διάσημο παίκτη του ΝΒΑ έχουν πια αλλάξει:

Μιλώντας στο τηλέφωνο με την αδερφή της Κλόε, η 31χρονη Κιμ παραδέχτηκε πως έχει αρχίσει να τρελαίνεται:

''Δεν ξέρω τι να του πω, δεν έχουμε τι να πούμε. Δεν είμαι ευτυχισμένη, δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι'', έλεγε εμφανώς ταραγμένη η Κιμ ενώ η αδερφή της της τόνιζε πως όλοι γνωρίζουν πόσο άσχημα της φέρθηκε ο Κρις.

Στο παραλήρημα της, η Καρντάσιαν παραδέχεται με δάκρυα στα μάτια:

''Νομίζετε πως δεν νιώθω ντροπή, πως δεν αισθάνομαι άσχημα για όλα όσα συνέβησαν τόσο σύντομα; Δεν τον ήξερα. Όταν είδα τα πράγματά του στο σπίτι μου, έπαθα κυριολεκτικά κρίσεις πανικού. Προσπαθώ να του το κρύψω αλλά δεν μπορώ... Έχει καλή καρδιά, είναι Χριστιανός και στα χαρτιά έχει όλα εκείνα που θα ήθελα. Νομίζετε πως δεν νιώθω άσχημα για όλο εκείνο τον κόσμο που κάλεσα στον γάμο; Στα 30 μου, ήθελα να έχω παιδιά και οικογένεια αλλά απέτυχα''!

Φυσικά, η αδερφή της Κόρτνεϊ και ο αγαπημένος της Σκοτ Ντικ προσπαθούσαν να της θυμίσουν πως ο Κρις δεν είναι απλά ένας αγαπημένος αλλά ο νόμιμος σύζυγός της.

Η Κιμ πάλι από τη μεριά της, που νωρίτερα στο συγκεκριμένο επεισόδιο κάνει προσπάθειες για να σώσει το γάμο της βγαίνοντας για φαγητό με τον Χάμφρεϊς ή κάνοντας γυμναστική μαζί του, καταλήγει:

''Αγαπώ τον Κρις και δεν θέλω να πληγώσω τα αισθήματά του. Νιώθω αποτυχημένη και δεν ξέρω τι να κάνω. Ήθελα παιδιά, ήθελα να ζήσω το παραμύθι μου και τώρα όλα καταρρέουν''. Την ίδια στιγμή, ο Χάμφρεϊς εξομολογείται πως η όλη συμπεριφορά της Κιμ τον έχει κουράσει και πως ο ίδιος νιώθει πως την έχει ξεπεράσει και θέλει διαζύγιο.

Η τελική κουβέντα ανάμεσα στο άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι γίνεται με τις κάμερες κλειστές και το μόνο που παρακολουθούμε στο τέλος είναι την Κιμ να μας τονίζει:

''Ό,τι κι αν έγινε ανάμεσα σε μένα και τον Κρις, δεν ξεχνώ πως μοιραστήκαμε κάτι ξεχωριστό και πως πάντα θα νοιάζεται ο ένας για τον άλλο. Πάντα θα τον αγαπώ''.

Δες και βίντεο με την Κιμ να κλαίει... με μαύρο δάκρυ!