Ζέτα - Χατζηγιάννης: Στο μάτι του ΣΔΟΕ;

30.01.2012
Τους ματιάσαμε με το σκάφος κι αν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον καιρό της κρίσης «έσκασε» ένα εκατομμύριο ευρώ για δώρο στην Ζέτα Μακρυπούλια και ήρθε το υπέρλαμπρο ζεύγος κι έχει τρεχάματα. Και ως φαίνεται,

Τους ματιάσαμε με το σκάφος κι αν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον καιρό της κρίσης «έσκασε» ένα εκατομμύριο ευρώ για δώρο στην Ζέτα Μακρυπούλια και ήρθε το υπέρλαμπρο ζεύγος κι έχει τρεχάματα. Και ως φαίνεται, τα δυο τους θα κάνουν πολύ καιρό να «σκίσουν» τα κύματα με το «ΖΕΜΙ» και να απολαύσουν εν πλω τον έρωτα τους.

Κι αυτό, διότι ο ΣΔΟΕ έχει βάλει στο μάτι το πολυτελές σκάφος, λόγω οικονομικών ατασθαλιών του προηγούμενου ιδιοκτήτη του! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Life», το ΣΔΟΕ ξεσκονίζει τα στοιχεία της αγοραπωλησίας του. Το «ΖΕΜΙ», αγοράστηκε από τον Χατζηγιάννη για το ποσό των 350.000 ευρώ. Ωστόσο, η έρευνα του ΣΔΟΕ αποκάλυψε πως το σκάφος είναι δηλωμένο «επαγγελματικό» και ανήκει σε Ναυτιλιακή Εταιρία Πλοίων Αναψυχής.

Μάλιστα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του και αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρίας, δήλωνε στην εφορία, «ιδιοκτήτης επιχείρησης τυροπιτών» με ετήσιο εισόδημα που ΔΕΝ ξεπερνούσε τις… 3.000 ευρώ! Μετά την αποκάλυψη αυτή, αποφάσισαν να δεσμεύσουν το σκάφος μέχρι να ξεκαθαριστεί πλήρως το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Απορία: Η πλευρά του Χατζηγιάννη μετά τα δημοσιεύματα περί αγοράς, δεν είχε διαψεύσει κατηγορηματικά, υποστηρίζοντας ότι το σκάφος ήταν μισθωμένο;;;;