Τι συμβαίνει με Μπουλέ και υιό Κυριακού;

30.01.2012
Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν again δημοσιεύματα που θέλουν τη Νάντια Μπουλέ να έχει σχέση τους τελευταίους μήνες με τον γιο του Μίνωα Κυριακού, Θοδωρή. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι οι δυο τους είναι

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν again δημοσιεύματα που θέλουν τη Νάντια Μπουλέ να έχει σχέση τους τελευταίους μήνες με τον γιο του Μίνωα Κυριακού, Θοδωρή. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι από το καλοκαίρι και μπορεί στις αρχές του Φθινοπώρου να χώρισαν για λίγο, όμως τα βρήκαν ξανά κι έκτοτε είναι αγαπημένοι και σφόδρα ερωτευμένοι.

Ωστόσο, κρατούν τη σχέση τους μυστική, επειδή ο Κυριακού κυρίως δεν θέλει η προσωπική του ζωή να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού. Περισσότερο, τώρα που η Μπουλέ είναι παρουσιάστρια στο κανάλι του οποίου είναι διευθύνων σύμβουλος. Ο νέος γύρος, που λες, ενόχλησε τα μάλα τη Νάντια, αφού επιμένουν να της χρέωνουν σχέση με έναν άνθρωπο, που εκτιμά και η σχέση τους είναι καθαρά επαγγελματική.

Εξάλλου, στις συνεντεύξεις της δεν παραλείπει να τονίζει ότι είναι μόνη της τον τελευταίο ένα χρόνο, ενώ δε θέλει και η ίδια να εκθέτει την προσωπική της ζωή. Βλέπεις, στο παρελθόν έχει «καεί» από τη δημοσιότητα και όπως ξέρεις... «όποιος καεί από τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι»!