Παπαρίζου: Η παρέα με τον πρώην της Τζούλιας!

30.01.2012
Στην καλύτερη της φάση βρίσκεται η Έλενα Παπαρίζου, η οποία έχει αφήσει πίσω της τον χωρισμό από τον Τόνι Μαυρίδη, μετά από 12 χρόνια σχέσης και όπως λέει η ίδια: «Παλιά φορούσα το χαμόγελο. Τώρα μπορώ και γελάω».

Στην καλύτερη της φάση βρίσκεται η Έλενα Παπαρίζου, η οποία έχει αφήσει πίσω της τον χωρισμό από τον Τόνι Μαυρίδη, μετά από 12 χρόνια σχέσης και όπως λέει η ίδια: «Παλιά φορούσα το χαμόγελο. Τώρα μπορώ και γελάω». Εξάλλου, και από τη συμμετοχή της στο Dancing on ice μπορέσαμε και είδαμε την αλλαγή στην ψυχολογία της. Ειδικά τον τελευταίο καιρό, η Έλενα βγαίνει τα βράδια και διασκεδάζει με την παρέα της, που την απαρτίζουν κυρίως ο Γιάννης Λάτσιος, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Αντώνης Ρέμος και ο... Χρήστος Ψωμόπουλος!

Ω ναι. Όπως διαβάσαμε στην real life, τον τελευταίο καιρό, η Παπαρίζου κάνει παρέα με τον πρώην της Άννας Βίσση και Τζούλιας Αλεξανδράτου, ενώ έχουν πυκνώσει και τις κοινές τους εμφανίσεις σε στέκια της Αθήνας. Μάλιστα, γίνεται λόγος για μία τρυφερή φιλία, που δεν περνά απαρατήρητη από κανέναν.

Εξάλλου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, την περασμένη εβδομάδα η Παπαρίζου βρέθηκε στο Διογένης μαζί με τους περισσότερους συντελεστές του Dancing on ice για να γιορτάσουν το τέλος του σόου. Λίγα τραπέζια πιο κάτω βρισκόταν και ο επιχειρηματίας. Οι δύο παρέες είχαν ξαναβρεθεί το ίδιο βράδυ και σε στέκι του Κολωνακίου. «Περνούν καλά όταν βρίσκονται μαζί, όμως, δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω αυτή την στιγμή ανάμεσά τους. Κανείς φυσικά δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον», δήλωσε άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον.


Όσο για τον Ψωμόπουλο, τον γνωρίσαμε μέσα από τη σχέση του με την Άννα Βίσση, αλλά έμεινε... ανεξίτηλος στη μνήμη μας από την επεισοδιακή κι εκρηκτική σχέση του με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Μετά τον χωρισμό τους, που η αλήθεια μας απασχόλησε τα μάλα, ο Ψωμόπουλος, που έκανε τη στρατιωτική του θητεία, είχε περιπέτειες με τη δικαιοσύνη και είχε οδηγηθεί στις στρατιωτικές φυλακές λόγω ανεξόφλητων χρεών σε επιχειρηματία. Ένα χρόνο μετά, ο νεαρός επιχειρηματίας ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, ενώ αθωώθηκε και για την ιστορία που τον βάραινε. Το πάθημά τού έγινε μάθημα και όπως λέει, κατάλαβε ότι πρέπει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εξάλλου, έχει πολύ καιρό να μας απασχολήσει με τα προσωπικά του.