Αρναούτογλου: Δε δηλώνει ερωτευμένος με τη Νικόλ!

30.01.2012
Φαντάζομαι κάτι χαρές και κάτι πανηγύρια που θα έκανε η Νικόλ του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν διάβασε τη συνέντευξή του στην «Espresso» της Κυριακής. Ο «Αρνι» στην εφημερίδα μιλάει για τη σχέση

Φαντάζομαι κάτι χαρές και κάτι πανηγύρια που θα έκανε η Νικόλ του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν διάβασε τη συνέντευξή του στην «Espresso» της Κυριακής. Ο «Αρνι» στην εφημερίδα μιλάει για τη σχέση του με την 36χρονη επιχειρηματία και ναι... δε δηλώνει ερωτευμένος μαζί της!

«Ειλικρινά δεν έχω δηλώσει πως είμαι ερωτευμένος με τη Νικόλ» τονίζει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα και μη βιαστείς να κακοχαρακτηρίσεις το παιδί για την μαχαιριά που έμπηξε στην καρδιά της... νεόκοπης συντρόφου του. Ο Γρηγόρης έχει την εξήγηση γιατί δε δηλώνει ερωτευμένος. «Είναι πάρα πολύ νωρίς για τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις. Κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να πάει αυτό. Το μάθημα που μου έχει δώσει η ίδια η ζωή είναι μην λες πολλά, γιατί εκτίθεσαι»

Εξάλλου, το ζευγάρι είναι μόλις δύο μήνες μαζί και όπως δηλώνει ο παρουσιαστής: «Είναι αστείο να λέω τέτοιες υπερβολές, γιατί φαντάσου το ενδεχόμενο να μην πάει καλά αυτό. Εμείς ακόμα δεν γνωριζόμαστε καλά με την Νικόλ. Είμαστε ακόμα στη φάση της γνωριμίας. Τι λέξεις είναι αυτές; Αυτές πρέπει να τις λες όταν είσαι 18αρης». Βρε μπράβο ωριμότητα.