Καμπούρη: Μίλησε για τα προσωπικά της και μας μπέρδεψε!

30.01.2012
Καλεσμένη της Άσης Μπήλιου ήταν η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία μίλησε πρώτη φορά για τα προσωπικά της, αν και δεν αναφέρθηκε ξεκάθαρα στον χωρισμό της με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη, λίγους μήνε

Καλεσμένη της Άσης Μπήλιου ήταν η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία μίλησε πρώτη φορά για τα προσωπικά της, αν και δεν αναφέρθηκε ξεκάθαρα στον χωρισμό της με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους. Μεταξύ μας, δεν καταλάβαμε και πολλά, αν ο χωρισμός είναι οριστικός ή υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης. Διάβασε τι είπε και βγάλε συμπέρασμα:

«Δεν είμαι καθόλου εύκολη στον έρωτα. Κατ’αρχήν, δεν ερωτεύομαι καθόλου εύκολα, αλλά πέρα από αυτό δεν ξέρω να το χειρίζομαι σωστά το θέμα γενικότερα. Βάλε με να δουλέψω, δεν την φοβάμαι την δουλειά. Δώσε μου φίλους. Έχω άριστες φιλικές σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ζωή μου. Στον τομέα συναίσθημα κάνω λάθη και όχι μόνο ταλαιπωρούμαι, αλλά ταλαιπωρώ και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μου»

«Δεν θα άντεχα έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν θα μπορούσα να επικοινωνήσω».

«Το μεγάλο μου ελάττωμα είναι ότι εγκαταλείπω εύκολα. Όταν νιώσω ότι δυσκολεύομαι πολύ, δυστυχώς, φεύγω εύκολα. Δεν είναι ωραίο να τα παρατάς εύκολα και το ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά το κάνω. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω πολύ στην έννοια του για πάντα. Όταν μια σχέση έχει γερές βάσεις μπορεί να διαρκέσει μέχρι το τέλος της ζωής ενός ανθρώπου».

«Ήθελα να γίνω μαμά από πολύ μικρή. Ήξερα ότι θα κάνω παιδί ή παιδιά. Επειδή εγώ ήμουν μοναχοπαίδι, ήθελα να κάνω μεγάλη οικογένεια. Το πρώτο βήμα έγινε, αφού ήλθε στον κόσμο η Έλενα, θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια».

Όταν, δε, τη ρώτησε η Άση: «Τι ζώδιο είναι ο σύζυγός σου» απάντησε με φυσικότητα... «Κριός»!

Πάντως, τον τελευταίο καιρό η Καμπούρη έχει μετακομίσει σε δικό της διαμέρισμα στο Γαλάτσι.