Γκλέτσος: Και ραπάρει ο δήμαρχος

17.01.2012
Αυτός δεν είναι δήμαρχος, αυτός είναι… πολυεργαλείο παντός καιρού και καταστάσεων. Ο λόγος για (ποιον άλλον;) τον Απόστολο Γκλέτσο,ο οποίος είναι ο πιο δραστήριος δήμαρχος που έχουμε γνωρίσει ever.

Αυτός δεν είναι δήμαρχος, αυτός είναι… πολυεργαλείο παντός καιρού και καταστάσεων. Ο λόγος για (ποιον άλλον;) τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος είναι ο πιο δραστήριος δήμαρχος που έχουμε γνωρίσει ever. Μετά την πτώση στη θάλασσα για να πιάσει τον σταυρό, ο Γκλέτσος ξαναχτυπά, αυτή τη φορά ανεβαίνοντας στη σκηνή και πιάνοντας μικρόφωνο.

Κι αν νομίζεις ότι ο δήμαρχος ανέβηκε και τραγούδησε την «Ιτιά» ή την «Παπά-Λάμπραινα» γελιέσαι. Ούτε κλέφτικα τραγούδησε, ούτε το έριξε στο τσάμικο, αλλά ράπαρε. Και τύφλα να χει μπροστά του ο… NiVo. Βρε και ο Έμινεμ, αφού όσοι τον είδαν, απλά… έμειναν.

Όλα έγιναν στη συναυλία που διοργανώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Στυλίδα με τους Goin' Through, τους ΝΕΒΜΑ και την Κατερίνα Στικούδη. Παρά το τσουχτερό κρύο μαζεύτηκε πλήθος κόσμου, για να απολαύσει τους καλλιτέχνες από κοντά. Εξάλλου, η συναυλία ήταν να γίνει στις γιορτές, αλλά λόγω κακών καιρικών συνθηκών, είχε αναβληθεί.

Κι εννοείται ότι η μεγάλη έκπληξη για τον κόσμο ήταν η στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή ο δήμαρχος Γκλέτσος, και τραγούδησε μαζί με τους Goin' Through ξεσηκώνοντας το κοινό! Μιλάμε για αποθέωση, ενώ και το ντύσιμο του ήταν… ραπ.