Κατά παραγγελία η πρόταση γάμου της Καρντάσιαν

17.01.2012
Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε με τον πολύ σύντομο γάμο της διάσημης ριάλιτι σταρ και να που βρέθηκε ακόμη μία αφορμή.

Η Κιμ Καντάσιαν (Kim Kardashian) παντρεύτηκε τον Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) με μια γαμήλια τελετή σωστή υπερπαραγωγή και τον χώρισε ύστερα από 72 μέρες!

Στο μεταξύ, πολλά έχουν ειπωθεί για τη σχέση αλλά και τον γάμο των δύο νέων με τα περισσότερα των οποίων να αφορούν στο κατά πόσο η σχέση αυτή ήταν πραγματική ή άκρως… σκηνοθετημένη εξ αρχής.

Σε αυτό το… μήκος κύματος, λοιπόν, έρχονται σημερινά δημοσιεύματα που θέλουν την Κιμ να έχει η ίδια "παραγγείλει" τον τρόπο με τον οποίο ο Κρις θα της έκανε την πρόταση γάμου. Και μάλιστα με την κάθε μικρή λεπτομέρεια.

Οι τηλεθεατές του ριάλιτι σόου της οικογένειας "Keeping Up with the Kardashians", είδαν τον 26χρονο μπασκετμπολίστα να ζητά το χέρι της αγαπημένης του έχοντας γράψει την πρόταση "Θα με παντρευτείς;" με ροδοπέταλα στο πάτωμα και εκείνον να την περιμένει στο γόνατο, με την δαχτυλίδι στο χέρι. (δείτε τη σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί)

Η συγκινημένη Κιμ ξαφνιάστηκε από την έκπληξη και φυσικά δέχτηκε με τα γνωστά επακόλουθα. Ωστόσο, σήμερα, πηγές του RadarOnline.com αποκαλύπτουν ότι όχι μόνο το περίμενε η 31χρονη Καρντάσιαν, αλλά το είχε σκηνοθετήσει κιόλας…

Κιμ είχε πει στον Κρις ακριβώς τι να κάνει, πώς και πού. Δεν ήταν καμία έκπληξη το όλο θέμα. Πρώτα από όλα, η πρόταση έγινε μέρα μεσημέρι και αυτό γιατί έπρεπε να είναι καλός ο φυσικός φωτισμός. Η Κιμ ήταν μακιγιαρισμένη και χτενισμένη στην τρίχα, όπως άλλωστε και κάθε μέρα στο σόου", αποκαλύπτουν πηγές που… γνωρίζουν, προθέτοντας ότι και ο ίδιος ο Χάμφρεϊς είχε κάποιες ιδέες επί του θέματος, οι οποίες όμως απορρίφθηκαν αμέσως από την παραγωγή και την ίδια την "αγαπημένη" του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κρις ήθελε να της κάνει την πρόταση στη Μινεσότα κοντά στο σπίτι του, ή σε μια ρομαντική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα.

Η επιλογή της Μινεσότα εννοείται ότι δεν "έπαιξε" ποτέ, ενώ η δεύτερη, της παραλίας απορρίφθηκε "επειδή οι παπαράτσι θα κατέστρεφαν τη στιγμή". Ε, κάτι ξέρει η Κιμ, για να λέει…