Νοικιασμένο το σκάφος της Ζέτας!

17.01.2012
Μεγάλος ντόρος έγινε με την αποκάλυψη ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μέσα στην κρίση, έβαλε πολύ βαθιά το χέρι του στην τσέπη, τράβηξε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κι αγόρασε για την Ζέτα Μακρυπούλια ένα 18μετρο

Μεγάλος ντόρος έγινε με την αποκάλυψη ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μέσα στην κρίση, έβαλε πολύ βαθιά το χέρι του στην τσέπη, τράβηξε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κι αγόρασε για την Ζέτα Μακρυπούλια ένα 18μετρο ταχύπλοο σκάφος. Μάλιστα, του έδωσε και το όνομα «ΖΕΜΙ» από τα αρχικά των ονομάτων τους.

Και πριν καλά καλά συνέλθουμε από την κίνηση του… γαλαντόμου αοιδού, το περιβάλλον του σπεύδει να διαψεύσει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα. Μάλιστα, ξεκαθαρίζουν ότι το εν λόγω σκάφος είναι μισθωμένο και όχι αγορασμένο. Κι όπως εξηγούν, ο Χατζηγιάννης το νοίκιασε για το περασμένο καλοκαίρι από κυπριακή εταιρεία, ενώ σκέφτεται να το κρατήσει και για το επόμενο καλοκαίρι, αφού το χρησιμοποιεί και για τις περιοδείες του.

Όσο για το όνομα που τους έδωσαν; Και σε αυτό υπάρχει εξήγηση. Επειδή έχει μισθώσει το σκάφος για μεγάλο διάστημα, ο ενοικιαστής έχει το δικαίωμα να του δώσει όποιο όνομα θέλει. Αυτά. Τώρα συνήλθαμε.