Μέριλ Στριπ: Δεν με πιστεύω ότι έβρισα δημοσίως!

17.01.2012
"Το φυσάει και δεν κρυώνει", η διάσημη πολυβραβευμένη ηθοποιός με το… ατόπημα στο οποίο υπέπεσε –και μάλιστα δημοσίως!

Με τη Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "The Iron Lady" βραβεύτηκε η Μέριλ Στριπ (Meryl Streep), αλλά η ταραχή της ήταν τέτοια, που όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της, της ξέφυγε μια… βρισιά.

"Ω, σκατά, τα γυαλιά μου!", φώναξε η 62χρονη σταρ, όταν αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να διαβάσει τα λόγια που είχε ετοιμάσει να πει, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Βέβαια, στη συνέχεια, η Στριπ έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια να θυμηθεί όσα ήταν γραμμένα στο χαρτί αλλά δεν τα πολυκατάφερε.

Στο μεταξύ, όσο εκείνη πάσχιζε να ολοκληρώσει μια φράση, αρκετοί φίλοι της, μεταξύ των οποίων ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουάνστιν (Harvey Weinstein) και ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) προσπάθησαν να της περάσουν τα γυαλιά που είχε ξεχάσει στο τραπέζι, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Μετά την τελετή, μιλώντας στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στα παρασκήνια, η διάσημη ηθοποιός, που εντυπωσίασε στην ερμηνεία της ως Μάργκαρετ Θάτσερ, εξέφρασε την έκπληξή της για αυτό που είχε κάνει.

"Δεν το πιστεύω ότι είπα 'σκατά' στην τηλεόραση", έλεγε και ξαναέλεγε η Μέριλ, συμπληρώνοντας ότι είχε ετοιμάσει έναν πολύ όμορφο λόγο, αλλά δεν μπορούσε να τον δει. Έστω…