Χαλκιά: Απειλεί με μηνύσεις για τις φήμες

11.01.2012
Αναστάτωση έχουν προκαλέσει τα τελευταία δημοσιεύματα που θέλουν να «παίζει» κάτι με την Φανή Χαλκιά και τον πρώην της Ελεονώρας Μελετη, Γιάννη Ολζιέρσκυ. Μάλιστα, η ολυμπιονίκης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει τα τελευταία δημοσιεύματα που θέλουν να «παίζει» κάτι με την Φανή Χαλκιά και τον πρώην της Ελεονώρας Μελετη, Γιάννη Ολζιέρσκυ. Μάλιστα, η ολυμπιονίκης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη και όπως διαρρέει από το περιβάλλον της, σκοπεύει ακόμη και να κινηθεί νομικά για όσα γράφτηκαν για την υποτιθέμενη νέα σχέση της. Μάλιστα, έχει μιλήσει σχετικά με το δικηγόρο της, αφού θέλει η ιστορία αυτή να τελειώσει εδώ.

Η αλήθεια για την έξοδο στον Ρουβά

Όπως ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη» Χαλκιά και Ολζιέρσκυ είναι καλοί φίλοι και τον τελευταίο καιρό κάνουν πολλή παρέα, αλλά τίποτε το πονηρό δεν τρέχει μεταξύ τους. Μάλιστα, στην περιβόητη έξοδό τους στον Sakis Ρουβά, όπου το περιοδικό Hello, δημοσιεύει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, στην παρέα ήταν και ο επί δύο χρόνια σύντροφος της Φανής, πολύ γνωστός επιχειρηματίας.