Τι φύτρωσε στα στήθη της Ντόλι Πάρτον;

11.01.2012
Στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας εμφανίστηκε χθες η 65χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής και άφησε τους πάντες να αναρωτιούνται για αυτό που… έσκαγε κεφαλάκι μέσα από το πάντα εντυπωσιακό ντεκολτέ της.


Η Ντόλι Πάρτον (Dolly Parton) είναι γνωστή για το πλούσιο μπούστο της και την αδυναμία της στις πλαστικές επεμβάσεις. Η ίδια έχει παραδεχτεί εξάλλου, ότι όσο έχει χρήματα… θα τις κάνει!

Όμως, η χθεσινή της εμφάνιση άναψε φωτιές για έναν άλλο λόγο.

Φορώντας ένα θεόστενο λευκό φόρεμα με ένα τεράστιο ντεκολτέ –κατά το συνήθειό της- η Ντόλι δεν είχε καμία διάθεση να κρύψει το νέο της απόκτημα αλλά ούτε να το μοστράρει και τελείως, πάλι.

Έτσι, ύστερα από πολλές σπαζοκεφαλιές και υποθέσεις, το μυστήριο λύθηκε. Αυτό που φαινόταν ανάμεσα από τα στήθη της Πάρτον ήταν το τατουάζ που απόκτησε πρόσφατα και απεικονίζει μικρά κόκκινα τριανταφυλλάκια.

Δίπλα στην Ντόλι, που εντυπωσίασε με το σήμα κατατεθέν μαλλί της –μεταξύ άλλων- πόζαρε η Κουίν Λατίφα (Queen Latifah) η οποία πρωταγωνιστεί δίπλα στη σταρ του θρυλικού "9 με 5" στην ταινία "Joyful Noise" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα