Ακατάλληλο: Το «καυτό» φιλί Ρουβά- Ζυγούλη!

11.01.2012
Σαραντάρισε ο Sakis Ρουβάς την περασμένη εβδομάδα και η Κάτια Ζυγούλη τού διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου. Καλεσμένοι ήταν λαμπεροί φίλοι του ζεύγους, οι οποίοι έσπευσαν

Σαραντάρισε ο Sakis Ρουβάς την περασμένη εβδομάδα και η Κάτια Ζυγούλη τού διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου. Καλεσμένοι ήταν λαμπεροί φίλοι του ζεύγους, οι οποίοι έσπευσαν να γιορτάσουν το «είδωλο», το οποίο εκείνη τη βραδιά ήτο μες στην καλή χαρά, τον ενθουσιασμό και την ενέργεια, βεβαίως βεβαίως.

Οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη και όλες ήταν ιδέες αποκλειστικά της Κάτιας. Από τις καλύτερες της βραδιάς ήταν η τούρτα, που όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ΟΚ, ήταν διακοσμημένη εξ ολοκλήρου με φωτογραφίες του Sakis από διάφορες στιγμές της ζωής του. Το «είδωλο» δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του κι ευχαρίστησε τη λατρεμένη του Κάτια με ένα «καυτό» φιλί στο στόμα, που έκανε τους καλεσμένους να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα. Και σε αυτούς, όμως, ο Ρουβάς δεν χάλασε το χατίρι και φρόντισε να τους διασκεδάσει ο ίδιος με τις πιο γνωστές του επιτυχίες.