Ριάνα: Φοβάμαι ότι θα μείνω πάντα μόνη

10.01.2012
Με μια σειρά από αινιγματικά μηνύματα εκφράζει η 23χρονη τραγουδίστρια την ανησυχία της για το… μέλλον της στον αισθηματικό τομέα.


Με μια σειρά από αινιγματικά μηνύματα η 23χρονη τραγουδίστρια εκφράζει την ανησυχία της για το… μέλλον της στον αισθηματικό τομέα.

"Η αληθινή ευτυχία μοιάζει τόσο απίθανη! Ίσως απλά να ονειρεύομαι", έγραψε χθες στο λογαριασμό της στο Twitter η Ριάνα (Rihanna), ενώ πρόσφατα είχε αποκαλύψει ότι για τον χρόνο που μόλις μπήκε εύχεται να βρει έναν άντρα. Βέβαια, την ίδια στιγμή παραδέχτηκε ότι η ερωτική της ζωή είναι "ανύπαρκτη", καθώς η καριέρα της είναι υπερβολικά απαιτητική.

Κατά τα άλλα, φήμες θέλουν τη διάσημη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος να ανταλλάσει κρυφά μηνύματα στο Twitter με τον πρώην αγαπημένο της, Κρις Μπράουν (Chris Brown), γεγονός που δεν αποκλείει πιθανή επανασύνδεσή τους.

Αν κάτι τέτοιο αληθεύει, φαίνεται ότι η Ριάνα έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω της μια για πάντα το παρελθόν και μαζί του όλες τις κακές αναμνήσεις που έχει από τη σχέση της με τον τραγουδιστή. Μαζί και τον άγριο ξυλοδαρμό της από εκείνον και όλα τα επακόλουθα.

ζωή είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ σύντομη", έγραψε σε άλλο χτύπημα η Ριάνα, εξηγώντας ίσως έτσι εν μέρει και την όλη στάση της στο ζήτημα του Μπράουν. Ποιος ξέρει…

Κατά τα άλλα, η 23χρονη ποπ σταρ αναδείχθηκε η πιο δημοφιλής τραγουδίστρια στα downloads από το ίντερνετ, ξεπερνώντας ισχυρότατες "αντιπάλους", όπως η Lady Gaga και η κολλητή της, φρεσκοχωρισμένη, Κάτι Πέρι (Katy Perry).

Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τη Ριάνα και τον Κρις Μπράουν σε μια παλιότερη κοινή τους εμφάνιση.

Ζωή Κίττα