Αρραβωνιασμένη και ευτυχισμένη η Ντρου Μπάριμορ

10.01.2012
Δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της η 36χρονη ηθοποιός για τη νέα ζωή δίπλα στον αρραβωνιαστικό της, Γουίλ Κόπελμαν (Will Kopelman) και δηλώνει ευτυχής που βρήκε επιτέλους τη σταθερότητα που πάντα έψαχνε.


Δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της η 36χρονη ηθοποιός για τη νέα ζωή δίπλα στον αρραβωνιαστικό της, Γουίλ Κόπελμαν (Will Kopelman) και δηλώνει ευτυχής που βρήκε επιτέλους τη σταθερότητα που πάντα έψαχνε.

"Είναι υπέροχος. Πολύ θετικός. Είναι ο καλύτερος. Είμαι τρισευτυχισμένη", βροντοφωνάζει η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "InStyle", μιλώντας για τον σύμβουλο Τέχνης, αγαπημένο της, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ρομαντικών χριστουγεννιάτικων διακοπών που έκαναν στη Σαν Βάλεϊ του Άινταχο.

"Περνάμε τέλεια. Πηγαίνουμε σε εκδρομές με γκρουπ, περνάμε τις διακοπές μαζί. Υπάρχει πολλή αγάπη παντού. Και αυτό είναι πολύ όμορφο και πολύ διαφορετικό από ό,τι έχω συνηθίσει μέχρι τώρα", συνέχισε η Μπάριμορ τονίζοντας ότι η ζωή της ήταν μάλλον… ασταθής με πολλά σκαμπανεβάσματα.

"Έχει πλάκα γιατί όταν ήμουν νεότερη δεν την ήθελα τη σταθερότητα. Μου άρεσε το πάνω και το κάτω. Τώρα όμως, τη λατρεύω αυτή την… ίσια γραμμή", ολοκλήρωσε η Ντρου, τονίζοντας ότι φτάνοντας στα 40 έχει συνειδητοποιήσει ακριβώς τι θέλει από τη ζωή της και είναι σίγουρη ότι θα τα αποκτήσει.

Ο Κόπελμαν, ο οποίος είναι γιος του πρώην CEO της Chanel, Άρι Κόπελμαν, πρόσφερε στην Μπάριμορ ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, κάτι λιγότερο από 4 καράτια, σχεδιασμένο από την ομάδα Graff Diamonds.

Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί τον Φεβρουάριο του 2010. Η σχέση τους κλυδωνίστηκε για λίγους μήνες, αλλά στις αρχές του 2011 τα ξαναβρήκαν και η κατάληξη είναι η γνωστή…

Η Μπάριμορ μετρά ήδη δύο αποτυχημένους -και πολύ σύντομους- γάμους. Το 1994 παντρεύτηκε τον ιδιοκτήτη μπαρ, Τζέρεμι Τόμας (Jeremy Thomas), αλλά χώρισαν μόλις έναν μήνα μετά.

Ο δεύτερος γάμος της με τον ηθοποιό Τομ Γκριν (Tom Green) έγινε τον Ιούλιο του 2001 και ήταν επίσης σύντομος. Διαλύθηκε ύστερα από πέντε μήνες.

Στους πιο πρόσφατους δεσμούς της την έχουμε δει με τον ηθοποιό Τζάστιν Λονγκ (Justin Long) και τον ντράμερ των "The Strokes", Φαμπρίτσιο Μορέτι (Fabrizio Moretti).

Για την ιστορία να θυμηθούμε ότι γνωρίσαμε την Ντρου Μπαρίμορ το 1982 ως παιδί θαύμα στην θρυλική ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Spielberg), "Ε. Τ. ο εξωγήινος" (πάρτε μια γεύση στο βίντεο που ακολουθεί).

Στη συνέχεια, η ζωή της ηθοποιού δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα καθώς η πάλη της με τα ναρκωτικά άρχισε από πολύ μικρή ηλικία. Τώρα, όμως, φαίνεται να έχει αφήσει τα άσχημο παρελθόν πίσω της καθώς ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα ξανά. Άντε…. Το τρίτο στεφάνι να είναι και το τυχερό για την Ντρου…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα