Ο Μπραντ Πιτ τσάκισε το πόδι του για να σώσει το παιδί

09.01.2012
Με μπαστουνάκι και… κουτσαίνοντας εμφανίστηκε ο 48χρονος ηθοποιός σε επίσημη εκδήλωση το Σαββατοκύριακο και η κόρη του ήταν η αιτία!


Με μπαστουνάκι και… κουτσαίνοντας εμφανίστηκε ο 48χρονος ηθοποιός σε επίσημη εκδήλωση το Σαββατοκύριακο και η κόρη του ήταν η αιτία!

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) παραβρέθηκαν στην εκδήλωση "Palm Springs International Film Festival's Annual Awards Gala" και το μπαστούνι στα χέρια του σούπερ σταρ έκανε αίσθηση.

Το μυστήριο ανέλαβε να λύσει η 36χρονη σύντροφός του, εξηγώντας ότι ο Μπραντ στραμπούλιξε το γόνατό του σε πρόσφατη εκδρομή που έκανε σύσσωμη η οικογένεια για σκι, προσπαθώντας να… σώσει την τρίχρονη κόρη του, Βιβιέν (Vivienne).

Φαίνεται πως μπαμπάς και κόρη κατέβαιναν μαζί μια μικρή πλαγιά, και ο Μπραντ έπεσε άτσαλα για να προστατεύσει τη μικρή που ήταν έτοιμη να φάει τα μούτρα της.

"Η Βίβι είναι μια χαρά. Δεν έπαθε τίποτα απολύτως. Εκείνος έφαγε την τούμπα. Απλά για να σιγουρέψει ότι η μικρή δεν θα χτυπήσει", εξήγησε η Άντζι μιλώντας στη βρετανική έκδοση του περιοδικού ΟΚ, ενώ παράλληλα θυμήθηκε και ένα δικό της ανάλογο περιστατικό.

"Όταν ήταν μικρότερος ο Μάντοξ (Maddox), είχα πάρει εγώ μια βουτιά και είχα ραγίσει τον αγκώνα μου, στην προσπάθεια να μην τραυματιστεί εκείνος", θυμήθηκε η Τζολί τονίζοντας ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό για κάθε γονιό "να πέφτει στη φωτιά για το παιδί του".

Όσο για τον σύντροφό της, όταν η Αντζελίνα ρωτήθηκε πότε νιώθει πιο περήφανη για τον Μπραντ, εκείνη απάντησε: "Όταν βλέπω τις ταινίες του".

Κατά τα άλλα, τη συγκεκριμένη βραδιά, ο Πιτ παρέλαβε ένα βραβείο για τη συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο ενώ τα προγνωστικά τον θέλουν ισχυρό φαβορί στις υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία BAFTA, που θα ανακοινωθούν επίσημα στις 17 Ιανουαρίου.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Moneyball", με την ερμηνεία του Μπραντ Πιτ να ξεχωρίζει.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα