Η Κέιτι Πέρι "τιτιβίζει" για το διαζύγιο

09.01.2012
"Χαρούμενη ξανά", υποστηρίζει ότι είναι η 27χρονη ποπ σταρ και αυτό το οφείλει, όπως παραδέχεται η ίδια, στη συμπαράσταση που δέχεται από τους φίλους και θαυμαστές της.


"Χαρούμενη ξανά", υποστηρίζει ότι είναι η 27χρονη ποπ σταρ και αυτό το οφείλει, όπως παραδέχεται η ίδια, στη συμπαράσταση που δέχεται από τους φίλους και θαυμαστές της.

Σχεδόν μία εβδομάδα πέρασε από τότε που ο Ράσελ Μπραντ (Russell Brand) ανακοίνωσε επίσημα ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) αποφάσισε να μιλήσει για τον χωρισμό της. Και όπως πολλοί ακόμη διάσημοι, επέλεξε το Twitter για να το κάνει….

"Είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη και τη συμπαράσταση που έλαβα από ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Εσείς κάνατε την καρδιά μου χαρούμενη ξανά", "τιτίβισε" η Κάτι Πέρι συνεχίζοντας με την παράκληση προς όλους, να αγνοήσουν τη φημολογία σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στην κατάρρευση του μόλις 14 μηνών γάμου της.

"Όσο για το κουτσομπολιό, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μιλάει για μένα. Ούτε μπλογκ, ούτε περιοδικά ούτε 'κοντινές πηγές', ούτε, φυσικά, η οικογένειά μου", ξεκαθάρισε η διάσημη τραγουδίστρια για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Το σαββατοκύριακο φήμες ήθελαν τον 36χρονο ηθοποιό να μετακόμισε –και επίσημα- από το σπίτι του ζευγαριού στο Χόλιγουντ, στο οποίο η Κέιτι θα συνεχίσει να μένει κανονικά.

Επίσης, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, μερικά δημοσιεύματα έμπλεξαν στην ιστορία τους γονείς της Πέρι, οι οποίοι είναι πάστορες και λέγεται ότι στο κύρηγμά τους υπονόησαν –εμμέσως πλην σαφώς- ότι " η κόρη τους τα κάνει όλα αυτά για να φέρει περισσότερο κόσμο στην εκκλησία" (!).

Πάντως, ενώ φήμες θέλουν τον Μπραντ να επιθυμούσε διακαώς οικογένεια και την Πέρι να θέλει να ρίξει όλο το βάρος στην καριέρα της, η αλήθεια παραμένει ότι κανείς από τους δύο δεν έχει αναφερθεί επίσημα στους λόγους που τους οδήγησαν στο διαζύγιο.

Κατά τα άλλα, η Κέιτι Πέρι έχει δηλώσει επίσημα ότι θα παραβρεθεί στην εκδήλωση για τα βραβεία "People’s Choice Awards" στις 11 Ιανουαρίου. Θα είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση της τραγουδίστριας μετά τον χωρισμό και πληροφορίες θέλουν τον πρώην σύζυγο να έχει αποφασίσει να μην παραβρεθεί, "για να μην της χαλάσει τη βραδιά". Αυτό θα πει ανωτερότητα…

Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε μια από τις επιτυχίες της Κέιτι Πέρι με τίτλο "Firework".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα