Έγκυος η Σιένα Μίλερ;

09.01.2012
Το 2012 μπήκε με ευχάριστα νέα για την 30χρονη ηθοποιό που φαίνεται πως ετοιμάζεται να γίνει μανούλα.


Το 2012 μπήκε με ευχάριστα νέα για την 30χρονη ηθοποιό που φαίνεται πως ετοιμάζεται να γίνει μανούλα.

Σύμφωνα με πηγές του "Us Weekly", η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) και ο σύντροφός της, Τομ Στάριτζ (Tom Sturridge) πρόκειται να γίνουν γονείς. Και δηλώνουν αμφότεροι τρισευτυχισμένοι!

"Η οικογένεια και οι φίλοι της Σιένα είναι ενθουσιασμένοι για τη σχέση της με τον Τομ. Εντάξει… είναι νεότερός της, αλλά είναι πολύ ώριμος και πολύ καλό παιδί", μεταφέρουν οι πηγές του περιοδικού ξεκαθαρίζοντας ότι το ζευγάρι δεν έχει κάνει, προς το παρόν, σχέδια γάμου.

Η Σιένα και ο 26χρονος συνάδελφός της είναι μαζί από την περασμένη άνοιξη, λίγο καιρό αφού η γνωστή ηθοποιός έβαλε την οριστική τελεία στην πολύπαθη σχέση της με τον Τζουντ Λο (Jude Law).

Το ζευγάρι χώρισε οριστικά τον περασμένο Φεβρουάριο έχοντας αρραβωνιαστεί δύο φορές. "Δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο τις απιστίες του", μεταφέρουν οι πηγές, εξηγώντας με λίγα λόγια γιατί αυτή η σχέση τελείωσε.

Η Μίλερ και ο Στάριτζ λέγεται ότι πέρασαν τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Παρίσι, έχοντας ανακοινώσει πρώτα τα χαρμόσυνα νέα στους δικούς τους στο Λονδίνο.

Και παρότι επίσημα οι εκπρόσωποι των δύο ηθοποιών έχουν δηλώσει ότι "δεν σχολιάζουν την προσωπική ζωή των πελατών τους", η ευχή είναι μία: "Με το καλό".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα