Ώρες αγωνίας για τον Στραβελάκη!

04.01.2012
Μία παραλίγο τραγωδία να ζούσε ο άνκορμαν του Mega, Νίκος Στραβελάκης ο οποίος κυριολεκτικά λαχτάρησε στις χριστουγεννιάτικες διακοπές του, όταν έλκηθρο παρέσυρε και τραυμάτισε τον 5χρονο γιό του

Μία παραλίγο τραγωδία να ζούσε ο άνκορμαν του Mega, Νίκος Στραβελάκης ο οποίος κυριολεκτικά λαχτάρησε στις χριστουγεννιάτικες διακοπές του, όταν έλκηθρο παρέσυρε και τραυμάτισε τον 5χρονο γιό του! Ο γνωστός δημοσιογράφος βρισκόταν με την οικογένεια του στο Μαίναλο και ούτε που φανταζόταν ποτέ την περιπέτεια που θα ζούσε με τον μικρό του γιο.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην «Espresso», το πρωί της Δευτέρας πήγε με την γυναίκα και τον γιό του στο χιονοδρομικό, όπου νοίκιασαν έλκηθρο για τον μικρό. «Λίγο αργότερα και ενώ βρισκόμασταν στην άκρη της πίστας σε μια μικρή πλαγιά, ένα άλλο έλκηθρο κατέβηκε σαν βολίδα. Ουσιαστικά ανεξέλεγκτο και μπροστά στα μάτια μας, παρασύρει το γιο μας. Τα πόδια του έλκηθρου βρέθηκαν στα πόδια του και το τιμόνι στην κοιλιά του. Το παιδί εκτοξεύτηκε και έπεσε στο χιόνι, σφαδάζοντας από τον πόνο».

Εννοείται ότι το σοκ για εκείνον και τη σύζυγό του ήταν μεγάλο, αφού νόμιζαν ότι τσακίστηκαν τα πόδια του παιδιού. Ωστόσο, το άλλο το μεγάλο σοκ είναι ότι το έλκηθρο που παρέσυρε τον 5χρονο το οδηγούσε (άκουσον ακουσον) ένα 5χρονο κοριτσάκι, το οποίο συνόδευαν οι παππούδες του στο βουνό, αλλά το είχαν αφήσει χωρίς επίβλεψη, αφού οι ίδιοι έπιναν ανενόχλητοι το καφεδάκι τους!!!

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο Στραβελάκης όταν τους βρήκε εκείνοι του είπαν: «Πώς κάνετε έτσι; Παιδί είναι και παίζει». Κουβέντα στην κουβέντα, οι παππούδες άρχισαν να βρίζουν τον δημοσιογράφο. Εκείνος κάλεσε την αστυνομία, η οποία οδήγησε στο τμήμα την μητέρα του παιδιού. Ο Στραβελάκης πήγε με το παιδί του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 5χρονος δεν έχει κάτι σοβαρό. Στ συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου η μητέρα τού κοριτσιού του ζήτησε συγνώμη και η ιστορία έληξε εκεί, χωρίς να υποβάλει μηνύσεις ο άνκορμαν του Mega.