Το «κορίτσι» του Θέμου ερωτευμένο με διεθνή ποδοσφαιριστή

04.01.2012
Σουτ... τηλεφώνημα και γκοοοολ για την σέξι Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, η οποία «σκόραρε» στην καρδιά του ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρου Τζιόλη! Και μιλάμε για... δύσκολο γκολ, διότι την καρδιά και την αγκαλιά του ωραίου Αλέξανδρου

Σουτ... τηλεφώνημα και γκοοοολ για την σέξι Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, η οποία «σκόραρε» στην καρδιά του ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρου Τζιόλη! Και μιλάμε για... δύσκολο γκολ, διότι την καρδιά και την αγκαλιά του ωραίου Αλέξανδρου πολλές (κυρίως ξανθιές) την διεκδίκησαν, αλλά καμιά δεν την κατέκτησε. Εκτός της Αγγελίνας, η οποία τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, οι δυο τους τα Χριστούγεννα έκαναν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως... couple κι εκεί να δεις έρωτα. Στα μάτια την κοιτούσε ο Τζιόλης κι εκείνη το ίδιο. Ποια Δέσποινα Βανδή και Νίκος Οικονομόπουλος; Χαμπάρι τα ερωτευμένα τι γινόταν στην πίστα. Άλλωστε, είναι πάνω στα μέλια, έχουν και την απόσταση (εκείνος αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα) να τους χωρίζει, οπότε καταλαβαίνεις γιατί όλο το βράδυ δεν ξεκόλλαγε ο ένας από τον άλλον.

Πάντως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, ένα «εύγε» και στον Τζιόλη, που τύλιξε το hot «κορίτσι» του Θέμου!