ΠΟΙΟΣ θα ήθελε να παντρευτεί τον Σαμαρά;

04.01.2012
Βρε τον Τρύφωνα τον Σαμαρά σουξέ που το έχει. Ήταν να μη βγει στο γυαλί και στο σανίδι και να κατακτήσει τα πλήθη. Άπαξ και συνέβη αυτό, οι θαυμαστές του στριμώχνονται στις ουρές. Ένας από αυτούς

Βρε τον Τρύφωνα τον Σαμαρά σουξέ που το έχει. Ήταν να μη βγει στο γυαλί και στο σανίδι και να κατακτήσει τα πλήθη. Άπαξ και συνέβη αυτό, οι θαυμαστές του στριμώχνονται στις ουρές. Ένας από αυτούς είναι και ο Πάνος Φασουλής. Τι εστί Φασουλής; Το νεαρό... υπέροχο αγόρι του Fab5, το οποίο δήλωσε μεγάλος φαν του Τρύφωνα.

Κι αυτή είναι η χαλαρή δήλωση που έκανε, διότι στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» ο Πάνος ήτο πολύ αποκαλυπτικός. Χαριτολογώντας ο ίδιος είπε ότι αν ήταν γυναίκα θα παντρευόταν τον Τρύφωνα.!!! Ω ναι. Μάλιστα εξήγησε ότι ο Σαμαράς είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, αυθεντική ψυχή και πολύ αληθινός σαν άνθρωπος. Εξάλλου, οι δυο τους έχουν έρθει πιο πολύ κοντά στην εκπομπή. «Έχουμε και οι δύο τον ίδιο καλό χαρακτήρα», είπε χαρακτηριστικά. Τι να το κάνεις; Κρίμα που δεν είναι γυναίκα, έχασε την... αδελφή ψυχή ο Τρύφων!