Λόπεζ-Άντονι: η μάχη της κηδεμονίας και το "καυτό" μοντέλο

22.12.2011
Τελικά, όπως φαίνεται, υπάρχουν σύννεφα στον μέχρι τώρα "ξάστερο ουρανό" της σχέσης και του διαζυγίου των δύο λατίνων σταρ.


Τελικά, όπως φαίνεται, υπάρχουν σύννεφα στον μέχρι τώρα "ξάστερο ουρανό" της σχέσης και του διαζυγίου των δύο λατίνων σταρ.

Τον Ιούλιο, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) ανακοίνωσαν από κοινού ότι χωρίζουν και μέχρι πρόσφατα, η στάση τους ήταν τόσο πολιτισμένη που προκαλούσε έκπληξη και –γιατί όχι;- θαυμασμό.

Όμως τώρα τελευταία το σκηνικό αλλάζει με τον Άντονι να "τα παίρνει" με τον νέο αμόρε της πρώην του, να θέτει όρους και να φτάνει μέχρι και στο ζήτημα της κηδεμονίας των τρίχρονων δίδυμων παιδιών τους.

Το διάσημο ζευγάρι είχε υποστηρίξει ότι θα κρατούσε τα προσχήματα αφενός για χάρη των παιδιών του, αφετέρου γιατί έχουν επαγγελματικά πάρε δώσε με το νέο κοινό τάλεντ σόου τους "Q'Viva! The Chosen" που ξεκινά οσονούπω και έχει σκοπό να ανακαλύψει νέα ταλέντα, αποκλειστικά και μόνο από τη λατινική Αμερική. (δείτε το τρέιλερ του σόου στο βίντεο που ακολουθεί).

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του "Us Weekly" όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν με τον Άντονι να αλλάζει γνώμη ακόμη και σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών του, την οποία αρχικά είχε παραχωρήσει στη Λόπεζ.

Το όλο ζήτημα ξεκίνησε όταν ο Μαρκ Άντονι έμαθε ότι ο Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart), εραστής της JLo τους τελευταίους μήνες περνά όλο και περισσότερο καιρό μαζί με τα παιδιά του, Μαξ και Εμ. Με δεδομένο ότι ο 24χρονος χορευτής έχει εκκρεμότητες με τον νόμο με ζητήματα που αφορούν κυρίως παραπτώματα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ο Άντονι έχει θέσει βέτο ώστε τα παιδιά του να μην μπαίνουν σε αυτοκίνητο που οδηγεί εκείνος. Για αρχή…

"Ο Μαρκ είναι έξαλλος. Το θέμα με τον Κάσπερ τον τρέλανε, στην κυριολεξία. Μέχρι που πήρε πίσω τον λόγο του και θέλει κοινή κηδεμονία τώρα", μεταφέρουν οι πηγές, προσθέτοντας ότι το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι φωτογραφίες του… ζεύγους στη Χαβάη, όπου πέρασαν τις διακοπές των Ευχαριστιών –μαζί με τα μωρά φυσικά- σαν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ε, αυτό ήταν…

"Θέλει να κάνει την Τζένιφερ να υποφέρει και ξέρει ότι αυτός είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να το καταφέρει", υποστηρίζουν οι πηγές, τονίζοντας όμως ότι και εκείνη δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια αν το θέμα φτάσει στα δικαστήρια.

Η μόνη περίπτωση να… σωθεί η κατάσταση είναι να βρει κάτι "ενδιαφέρον" και ο Μαρκ Άντονι, γεγονός που μπορεί να μην απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Αν αληθεύουν οι πολύ πρόσφατες φήμες που θέλουν ένα εντυπωσιακό μοντέλο από το Μεξικό να κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο χώρο στο προσκήνιο, τότε, τα πράγματα μπορεί να έχουν μια πιο χαλαρή κατάληξη.

Όπως μεταδίδει το περιοδικό "Life & Style" βγαίνει εδώ και λίγο καιρό με την εντυπωσιακή Αντριάνα Οντιβέρος (Adriana Ontiveros), την οποία γνώρισε μέσω του κοινού γνωστού τους, τραγουδιστή Αλεχάντρο Φερνάντεζ (Alejandro Fernandez).

"Τους έχουν δει πολλοί σε κοινές εξόδους και έμοιαζαν πολύ άνετοι μεταξύ τους. Κρατιόταν χέρι χέρι και έδειχναν πολύ χαρούμενοι", μεταφέρει το περιοδικό. Θα δείξει…

Ζωή Κίττα