Που θα γιορτάσουν οι εγχώριοι σταρ;

22.12.2011
Τώρα λοιπόν που και εσύ ξεκινάς να ετοιμάζεις βαλίτσες ή απλά να φτιάχνεις το σπίτι για να υποδεχτείς τις γιορτές,

Τώρα λοιπόν που και εσύ ξεκινάς να ετοιμάζεις βαλίτσες ή απλά να φτιάχνεις το σπίτι για να υποδεχτείς τις γιορτές, έτσι και οι διάσημοι ετοιμάζονται για αποδράσεις!

Και αν νομίζεις ότι οι εγχώριοι σταρ θα την βγάλουν σε σαλέ του εξωτερικού, σε πληροφορώ χρυσή μου ότι καθόλου έτσι δεν είναι και ότι οι περισσότεροι όπως και εσύ θα μείνουν εντός Ελλάδας.

Ο ερωτοχτυπημένος Γρηγόρης Αρναούτογλου με το αίσθημα του Νικόλ Κότοβος, θα πάνε προς ορεινή Ναυπακτία αφού ο Γρηγόρης λατρεύει τη φύση ενώ η καλή του θα μάθει κάτι εκτός από την Νέα Υόρκη που έχει συνηθίσει ως τώρα.

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας θα βρεθούν στα μέρη της Φαίης δηλαδή στη Σκάλα Λακωνίας αλλά και το Κιλκίς που τους περιμένουν με ανυπομονησία!

Η Αθηνά Οικονομάκου θα βρεθεί και εκείνη στη Σκάλα Λακωνίας για να δει τους γονείς της όσο για το αγόρι της Ησαΐα Ματιάμπα, είναι άγνωστο αν θα τον πάρει μαζί της!

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος, θα μείνουν Αθήνα φέτος, ενώ οι μόνοι που όπως φαίνεται θα την κάνουν για έξω είναι ο Αποστόλης Τότσικας με την καλή του Ρούλα Ρέβη, που θα ταξιδέψουν ως το Βερολίνο.

Ελένη Αναστασάκη