Σκάρλετ Γιόχανσον: Ποτέ χωρίς το κραγιόν μου!

22.12.2011
Γνωστή για τη γοητεία της και αγαπημένη του οίκου καλλυντικών Dolce & Gabbana, η χολιγουντιανή σταρ ορκίζεται στο όνομα του κόκκινου κραγιόν ως το "φάρμακο που θεραπεύει τα πάντα".

Γνωστή για τη γοητεία της και αγαπημένη του οίκου καλλυντικών Dolce & Gabbana, η χολιγουντιανή σταρ ορκίζεται στο όνομα του κόκκινου κραγιόν ως το "φάρμακο που θεραπεύει τα πάντα". Γι' αυτό η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) έχει υιοθετήσει το φλογερό κόκκινο ως το σήμα κατατεθέν της σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της:

"Ένα πλούσιο, ζωηρό κόκκινο κραγιόν είναι απολύτως απαραίτητο για μένα. Έχω πάντα ένα κόκκινο κραγιόν στην τσάντα μου, γιατί ποτέ δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να εμφανιστώ κάπου και μπορεί να είμαι πολύ απλά ντυμένη. Νομίζω ότι το κόκκινο στα χείλη είναι το φάρμακο για τα πάντα", δήλωσε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Style:

"Μια πραγματικά καλή μάσκαρα είναι εξίσου σημαντική. Ιδιαίτερα η μαύρη, χαρίζει το πιο σαγηνευτικό και λαμπερό βλέμμα. Πιστεύω ότι οι μακριές βλεφαρίδες "ανοίγουν" το μάτι και το κάνουν να ακτινοβολεί. Ένα ακόμη απαραίτητο προϊόν για το νεσεσέρ μου είναι το σκούρο μολύβι ματιών. Προφανώς, είναι ωραίο να έχεις μαυρισμένη επιδερμίδα χωρίς να πρέπει να κάτσεις στον ήλιο καταστρέφοντας το δέρμα σου, γι' αυτό χρησιμοποιώ μπρόνζερ -ακόμη και στα βλέφαρα μου καμιά φορά!", συμπληρώνει.

Η Σκάρλετ θέλει να φαίνεται περιποιημένη σε κάθε περίπτωση. Η 27χρονη καλλονή προσπαθεί να είναι πάντα έτοιμη για φωτογράφιση και γι' αυτό δεν ξεχνά ποτέ το μακιγιάζ της πριν βγει από το σπίτι.

"Μ' αρέσει να βάζω πάντα λίγο μέικαπ. Δεν είμαι ο τύπος της γυναίκας που γυρνάει με τις φόρμες στους δρόμους. Μ' αρέσει να είμαι πιο καλοβαλμένη -ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις εκεί έξω", τονίζει: "Ακόμη κι όταν πηγαίνω στον μπακάλη, θα ρίξω πάνω μου λίγο κονσίλερ και μια μάσκαρα, αλλά τη βάση την κρατάω μόνο για τις φωτογραφίσεις καθώς δεν τη συνηθίζω καθημερινά".