Ρατσιστική επίθεση εναντίον της Ριάνα

19.12.2011
Δεν ήταν η μοναδική, αλλά, όπως παραδέχτηκε η ίδια, ήταν η πιο έντονη επίθεση ρατσιστικού περιεχομένου που δέχτηκε ποτέ η 23χρονη διάσημη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος


Δεν ήταν η μοναδική, αλλά, όπως παραδέχτηκε η ίδια, ήταν η πιο έντονη επίθεση ρατσιστικού περιεχομένου που δέχτηκε ποτέ η 23χρονη διάσημη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της με τίτλο "Loud", η Ριάνα (Rihanna) εμφανίστηκε το Σάββατο στη Λισαβόνα, όπου φαίνεται ότι ενεπλάκη σε "καβγά" με άγνωστο άντρα, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

"Μόλις γνώρισα τον πιο ρατσιστή ****** όλων των εποχών. Αυτός ο τύπος είπε τα πιο τρελά σκατά για τις μαύρες γυναίκες. Μας αποκάλεσε σκυλιά, πουτάνες, είπε ότι δεν μπορούμε να μπαίνουμε στα ίδια ξενοδοχεία, αλλά τελικά την πάτησε γιατί ο διευθυντής στο ξενοδοχείο που μέναμε ήταν μαύρος", έγραψε στο Twitter της η Ριάνα, η οποία όμως, φαίνεται ότι αποφάσισε να μην αφήσει το όλο περιστατικό να την καταβάλει.

Το ίδιο βράδυ, η Ριάνα πήρε όλους τους συνεργάτες της και γιόρτασαν ως το πρωί την τελική ευθεία της περιοδείας της, η οποία ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα στο Λονδίνο. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι μια περιπέτεια που είχε η διάσημη τραγουδίστρια με την υγεία της, την ανάγκασε να ματαιώσει 2 συναυλίες, αλλά τελικά, τέλος καλό, όλα καλά...

Στο βίντεο που ακολουθεί, πάρτε μια γεύση από τη διάσημη τραγουδίστρια και την επιτυχία της "Man down".

Ζωή Κίττα