Ο Τομ Κρουζ θέλει κι άλλο παιδί

19.12.2011
Ένα αδελφάκι για τη Σούρι (Suri), λέγεται ότι θέλει ο 49χρονος σταρ και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πείσει και τη γυναίκα του!


Ένα αδελφάκι για τη Σούρι (Suri), λέγεται ότι θέλει ο 49χρονος σταρ και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πείσει και τη γυναίκα του!

Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) να θέλει ακόμη ένα παιδί και προσπαθεί να κάνει την Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) να… συμμετάσχει στις εορταστικές διαδικασίες.

Εκτός από την 5χρονη Σούρι, η οποία παρεμπιπτόντως πρόσφατα έκανε μια τρελή σκηνή υστερίας μέσα σε παιχνιδάδικο της Νέας Υόρκης, ο Κρουζ έχει ακόμη δύο μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία είχαν υιοθετήσει με τη Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) όταν ήταν παντρεμένοι.

Η Ιζαμπέλα (Isabella) είναι σήμερα 19 ετών και ο Κόνορ (Connor) 16.

Όσο για τον τρόπο που χρησιμοποιεί ο Τομ για να πείσει τη σύζυγο; "Αντί να την πιέζει να μείνει έγκυος, ο Τομ προσπαθεί να της δείξει πόσο πολύ αγαπά εκείνη και την κόρη τους, περνώντας όσο περισσότερο καιρό μπορεί μαζί τους και κακομαθαίνοντάς τις τρελά", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "In Touch".

Και για του λόγου το αληθές, ο διάσημος πρωταγωνιστής δημιούργησε ένα άκρως ρομαντικό βράδυ για να απολαύσει η Κέιτι στο σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς, παρόλο που εκείνος ήταν μίλια μακριά προωθώντας τη νέα του ταινία "Mission: Impossible – Ghost Protocol". (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί)

Μάλιστα, λέγεται ότι για εκείνο το βράδυ προσέλαβε τον σεφ διάσημου γιαπωνέζικου εστιατορίου "Nobu" για να ετοιμάσει όλα τα αγαπημένα σούσι πιάτα της Κέιτ, ενώ είχε διακοσμήσει το τραπέζι με εντυπωσιακά κεριά και λουλούδια.

"Ξόδεψε πάνω από $3.000 μόνο για τον σεφ", αποκαλύπτουν οι πηγές, τονίζοντας όμως ότι "ο Τομ θα έκανε τα πάντα για να είναι η Κέιτ ευτυχισμένη".

Φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι τον καιρό που λείπει από το σπίτι για δουλειά, ο Κρουζ φροντίζει έτσι ώστε η γυναίκα του να λαμβάνει καθημερινά ένα πανάκριβο δώρο. Εύγε...

Ε, δεν μπορεί… Όπως πάει, στο τέλος θα τα καταφέρει και θα το κάνει το παιδάκι που τόσο πολύ φαίνεται ότι θέλει…

Ζωή Κίττα