Σκορδά: στήριξε την Καραβάτου - τα "έχωσε" στον Alpha

16.12.2011
Kαλεσμένος της εκπομπής "Πρωινό μου" ήταν σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης. Οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής, η Φαίη και ο Γιώργος φρόντισαν να τον ρωτήσουν τα πάντα για την λίγων μηνων κορούλα που απέκτησε με την πασρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου.

Kαλεσμένος της εκπομπής "Πρωινό μου" ήταν σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης. Οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής, η Φαίη και ο Γιώργος, φρόντισαν να τον ρωτήσουν τα πάντα για την λίγων μηνων κορούλα που απέκτησε με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου.

Η εκπομπή μάλιστα συνδέθηκε τηλεφωνικά και με την Καραβάτου που είχε να πει μόνο τα καλύτερα για τον αντρούλη της. Λίγο πριν κλείσει το τηλέφωνο η Κατερίνα και πριν οι δύο παρουσιαστές αποχαιρετίσουν τον Κρατερό, η Φαίη Σκορδά πήρε το λόγο και εξέφρασε την στήριξή της στην Καραβάτου:

"Μια γυναίκα όταν είναι έγκυος, η ψυχολογία της είναι κάπως και αυτό μπορείτε να το ερμηνεύσετε όπως θέλετε. Για μένα είναι απρέπεια να μη σέβεσαι έναν εργαζόμενό σου που τόσα χρόνια κάνει επιτυχημένα τη δουλειά του και με ευπρέπεια, να μην σέβεσαι μια γυναίκα οκτώ μέρες πριν γεννήσει. Είναι μεγάλη αγένεια και απρέπεια"!

Η Καραβάτου ευχαρίστησε την Φαίη γι' αυτό που είπε και η ίδια δήλωσε διαθέσιμη να μιλήσει πλέον για όλο αυτό το σήριαλ του Σεπτέμβρη και την απόλυσή της τελικά από τον Αlpha που έλαβε χώρα λίγες ημέρες προτού γννήσει.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί το ξέσπασμα της Φαίης on air: