[Video] Η απίστευτη πτώση της Χριστίνας Παππά

19.12.2011
Ακούγαμε ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα για το μεγάλο ατύχημα που είχε η Χριστίνα Παππά στις πρόβες του Dancing on Ice.

Ακούγαμε ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα για το μεγάλο ατύχημα που είχε η Χριστίνα Παππά στις πρόβες του Dancing on Ice. Τελικά, από το βίντεο που είδαμε στο χθεσινό Live του σόου στον πάγο, πραγματικά, η ηθοποιός έπεσε πολύ άσχημα στον πάγο και έκοψε την ανάσα όσων βρίσκοντας στις πρόβες της.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι προπονητές έδειξαν στη Χριστίνα τη χορογραφία που θα είχε την εβδομάδα αυτή. Η Παππά μαζί με τον παρτενέρ της Άντον θα χόρευε το "I will survive" και στη διάρκεια των προβών, η Χριστίνα προσπάθησε να κάνει μια φιγούρα, μόνο που ο παρτενέρ της δεν κατάλαβε πως θα την δοκιμάσει τη στιγμή εκείνη και την άφησε ουσιαστικά να πέσει.

Η Χριστίνα έπεσε σφαδάζοντας στον πάγο ενώ δεν μπορούσε καν να αναπνεύσει από τον πόνο. Πραγματικά, το βίντεο κόβει ανάσες. Η ηθοποιός θα χρειαστεί αρκετές ημέρες αν όχι εβδομάδες αποθεραπείας αφού το κάταγμα στον κόκκυγα θα την ταλαιπωρήσει αρκετά.

Κ.Π