Γάμος στη showbiz. Ποιο νεαροί ηθοποιοί παντρεύονται;

15.12.2011
Σήμερα γά, σήμερα γάμος γίνεται, σε ωραίο περιβόλι.... Αν και στην προκειμένη περίπτωση ο γάμος θα γίνει στο δημαρχείο του Πειραιά, αλλά λεπτομέρειες. Σήμερα, ημέρα Πέμπτη, του Αγίου Ελευθερίου ανήμερα, η Θάλεια Ματίκα κ

Σήμερα γά, σήμερα γάμος γίνεται, σε ωραίο περιβόλι.... Αν και στην προκειμένη περίπτωση ο γάμος θα γίνει στο δημαρχείο του Πειραιά, αλλά λεπτομέρειες. Σήμερα, ημέρα Πέμπτη, του Αγίου Ελευθερίου ανήμερα, η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης αποχαιρετούν μια και καλή την... ελευθερία τους κι ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου. Κουμπάρος θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος είναι κολλητός φίλων και των δύο νεαρών ηθοποιών.

Ο πολιτικός γάμος θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ όπως μαθαίνουμε μετά από λίγες μέρες θα ακολουθήσει και το γαμήλιο πάρτι για τους φίλους. Ματίκα και Ιορδανίδης είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια και από την πρώτη στιγμή αποφάσισαν να μοιραστούν την ίδια στέγη. Φέτος, μάλιστα μοιράζονται και την ίδια θεατρική σκηνή, αφού συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση «Ιδιωτικές ζωές», υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του κουμπάρου, Πέτρου Φιλιππίδη.