Όχι άλλο κάρβουνο, κύριε Τζιόβα

15.12.2011
Άλλη μια φορά να ακούσω ή να διαβάσω Ορέστη Τζιόβα να μιλάει για Κατερίνα Παπουτσάκη και για τον χωρισμό τους, στο λέω, θα τρελαθώ, θα... πηδηχτώ από το παράθυρο, που έλεγε κάποτε και ο Γιώργος ο Λεβέντης.

Άλλη μια φορά να ακούσω ή να διαβάσω Ορέστη Τζιόβα να μιλάει για Κατερίνα Παπουτσάκη και για τον χωρισμό τους, στο λέω, θα τρελαθώ, θα... πηδηχτώ από το παράθυρο, που έλεγε κάποτε και ο Γιώργος ο Λεβέντης. Νισάφι πια κύριε Τζιόβα μου. Εκεί, που δύο χρόνια (όσο δηλαδή κράτησε η σχέση του με το Κατερινιώ) είχε πει το «αμίλητο» νερό και δε σου δήλωνε ούτε μία... καλημέρα, τώρα δεν τον προφταίνουμε.

Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, σε όποια συνέντευξη κι αν δώσει, για την Παπουτσάκη θα μιλήσει. Αυτή τη φορά, ο Τζιόβας δεν ζήτησε again δημόσια συγνώμη. Τούτη τη φορά, στη συνέντευξή του στο Down Town, τον πλημμύρισαν γλυκές αναμνήσεις. «Ήθελα πολύ να κάνουμε παιδιά με την Κατερίνα» θυμάται και φανταζόμαστε ότι συγκινείται.

Όπως αποκάλυψε, του αρέσουν πολύ τα παιδιά και η Παπουτσάκη του είχε βγάλει έντονα το συναίσθημα αυτό. Μία μικρή παρένθεση: και της Παπουτσάκη (αν έχουμε καταλάβει καλά) της έχει βγει το μητρικό τελευταία, μήπως να το ξανασκεφτούν; Και συνεχίζει ο Τζιόβας με τις αναμνήσεις: «Της είχα πει ότι θα ήθελα να κάναμε παιδιά μαζί κι εκείνη είχε γελάσει. Αλλά το εννοούσα. Ως τώρα είναι η μοναδική γυναίκα που μου το είχε βγάλει». Α ρε Κατερινιώ, ένστικτα που ξυπνάς.

Εννοείται, ότι ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον χωρισμό τους, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι έπαιξε κέρατο. « Όταν κάτι έχει τελειώσει, έχει τελειώσει. Ο, τι και να λένε οι κακές γλώσσες για κέρατα και απιστίες, εγώ θέλω να τους πω ότι μας είχε τελειώσει. Η σχέση μας έφθασε σε ένα σημείο, απ’ όπου δεν θα μπορούσε να υπάρξει συνέχεια» δήλωσε χαρακτηριστικά.