Χαρείτε αρσενικά. Η Παπαβασιλείου χώρισε!

15.12.2011
Στην αρχή κυκλοφόρησε ως φήμη, αλλά πλέον είναι οριστικό. Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι και πάλι μόνη. Και να οι σαμπάνιες και να τα κομφετί, τα αγόρια κάνουν πάρτι που η Έλενα είναι ξανά single. Γιατί έχε υπόψη σου

Στην αρχή κυκλοφόρησε ως φήμη, αλλά πλέον είναι οριστικό. Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι και πάλι μόνη. Και να οι σαμπάνιες και να τα κομφετί, τα αγόρια κάνουν πάρτι που η Έλενα είναι ξανά single. Γιατί έχε υπόψη σου ότι το καλοκαίρι που έμαθαν τα αρσενικά του τόπου ότι το σέξι κορίτσι της τιβί βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο 27χρονου πλούσιου γόνου γνωστής οικογένειας των Αθηνών, έπεσαν σε μελαγχολία.

Ο ανταγωνισμός δύσκολος και οι ίδιοι, χαμένοι από χέρι. Υπήρχαν, όμως και οι αισιόδοξοι που πόνταραν στο να μην αντέξει και τούτη η «καλοκαιρινή αγάπη», όπως άλλες και άλλες. Γιατί, ο, τι ερωτεύεται στην Μύκονο, έρχεται και χωρίζει στην... Αθήνα. Και το αυτό συνέβη και με την Παπαβασιλείου και τον Αλιόσα Γκρίσιν, οι οποίοι διαβάζουμε στο People χώρισαν φιλικά, χωρίς τσακωμούς κι εντάσεις.

«Όταν τελειώνει κάτι, δεν σημαίνει πως οπωσδήποτε πρέπει να έχει τελειώσει με έντονες διαφωνίες, καβγάδες και υστερίες. Όλα ήταν πολύ ήρεμα, πολύ ομαλά», δηλώνει στο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας και προσθέτει: «Άλλωστε, μπορεί να έκλεισε ένας κύκλος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τα συναισθήματα δεν σταματούν με έναν χωρισμό. Το πιθανότερο είναι ότι θα παραμείνουν δύο πολύ καλοί φίλοι».