Πάρις Τζάκσον: Μ' αρέσει που είμαι νορμάλ

15.12.2011
Την πρώτη σόλο τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η 13χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) και μεταξύ άλλων εξέφρασε τη χαρά της που επιτέλους ζει μια φυσιολογική ζωή.


Την πρώτη σόλο τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η 13χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) και μεταξύ άλλων εξέφρασε τη χαρά της που επιτέλους ζει μια φυσιολογική ζωή.

Η Πάρις Τζάκσον (Paris Jackson) εμφανίστηκε στην εκπομπή της Έλεν ντεΤζένερες (Ellen DeGeneres) με αφορμή τα σχέδιά της να ασχοληθεί με την υποκριτική και μίλησε για πολλά άλλα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

"Σου αρέσει το σχολείο", ρώτησε την μοναχοκόρη του βασιλιά της ποπ η διάσημη παρουσιάστρια για να πάρει την ενθουσιώδη απάντηση "το λατρεύω" από το στόμα της.

"Όταν ήρθα στο Μπάκλεϊ κανείς δεν ήξερε ποια είμαι και ήμουν ενθουσιασμένη γιατί θα είχα επιτέλους μια φυσιολογική ζωή", συνέχισε η Πάρις με την Έλεν να εξηγεί ότι προφανώς αυτό συνέβαινε γιατί μέχρι τότε κανείς δεν είχε δει τα πρόσωπά τους, αφού ο πατέρας τους επέμενε να τους κυκλοφορεί παντού και πάντα με μάσκες.

Στην αρχή, η Πάρις θεωρούς αυτή την εμμονή του μπαμπά της μέχρι και… ηλίθια, αλλά μεγαλώνοντας κατάλαβε ότι το έκανε μόνο και μόνο για να τους προστατέψει, οπότε το δικαιολόγησε πλήρως.

Όσο για το υποκριτικό της ντεμπούτο που αναμένεται να γίνει στην ταινία "Lundon’s Bridge and the Three Keys" η Πάρις εξήγησε ότι η έμπνευσή της ήταν ο μπαμπάς της.

μπαμπάς μου έπαιξε στην ταινία Moonwalker. Ήξερα ότι μπορούσε να τραγουδήσει αλλά όχι ότι έπαιζε κιόλας. Όταν το κατάλαβα, ήθελα να γίνω σαν κι αυτόν", εξήγησε η περήφανη Πάρις, η οποία ήταν 11 χρονών όταν έχασε τον πατέρα της, όμως θυμάται ακόμη όλα όσα της είχε διδάξει μέχρι τότε.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου