Σοκ, σοκ. Χωρίζουν Ευγενία - Γεωργιάδης;

14.12.2011
Σόκι, σόκι, σόκι. Έχει πέσει το σαγόνι μου και δε λέω να το σηκώσω από την τόση έκπληξη. Και το σοκ. «Φωτιά» έχει πάρει το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες από τις φήμες ότι χωρίζουν η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σόκι, σόκι, σόκι. Έχει πέσει το σαγόνι μου και δε λέω να το σηκώσω από την τόση έκπληξη. Και το σοκ. «Φωτιά» έχει πάρει το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες από τις φήμες ότι χωρίζουν η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Το απίστευτο; Λες να είναι και αληθινό;;;;;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Newpost, το ζευγάρι που έχει μείνει στη μνήμη μας ως «ο μπουμπούκος και η μπουμπούκα» έχει ήδη καταθέσει τα χαρτιά του διαζυγίου!!! Οι λόγοι παραμένουν άγνωστοι, ενώ η Ευγενία είναι «άφαντη», αφού φέτος που δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση προτιμά να αφιερώνει το χρόνο της στα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πάντως, ο Γεωργιάδης έσπευσε αμέσως να διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες περί χωρισμού, χωρίς να αποκλείει ότι πίσω από αυτές να κρύβονται... πολιτκά κίνητρα. Βλέπεις, λέγεται ότι η ιστορία έχει γίνει ήδη θέμα συζήτησης στα βουλευτικά πηγαδάκια. Εκεί που συζητάνε για την 6η δόση, κοτσάρουν και τον προβληματισμό τους για τον γάμο του υφυπουργού Άδωνη.

Τι να πεις. Είναι το... κουλό η ιστορία του διαζυγίου, αφού δεν έχουν ούτε τρία χρόνια ως παντρεμένοι. Άσε που ποτέ μα ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαν δώσει δικαιώματα ότι ο γάμος τους περνάει κρίση. Και είναι να απορείς: τώρα θα χωρίσει η Ευγενία που έγινε... κυρία υφυπουργού;