Αντζελίνα Τζολί: Με τον Μπραντ δεν παίρνουμε προφυλάξεις

14.12.2011
Μπορεί να έχει ήδη έξι παιδιά, αλλά όπως αποκάλυψε η ίδια η 36χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, δεν αποκλείεται να προκύψει και κανένα ακόμη!

Μπορεί να έχει ήδη έξι παιδιά, αλλά όπως αποκάλυψε η ίδια η 36χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, δεν αποκλείεται να προκύψει και κανένα ακόμη!

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) φωτογραφήθηκε για το περιοδικό "Marie Claire" και στη συνέντευξη που παραχώρησε με την ευκαιρία μίλησε –φυσικά- και για τα παιδιά της.

Όταν ρωτήθηκε αν πρόκειται η ήδη πολυάριθμη οικογένειά της να μεγαλώσει κι άλλο εκείνη απάντησε ότι δεν αποκλείεται, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν προσέχουν και ιδιαίτερα...

"Δεν υπάρχει κάτι προγραμματισμένο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε. Θα μπορούσε να μείνω έγκυος κάποια στιγμή", παραδέχτηκε η Τζολί ενώ αποκάλυψε τις αντιδράσεις των παιδιών της όταν τη βλέπουν με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) σε πιο… ιδιαίτερες στιγμές.

"Όταν βλέπουν τη μαμά και τον μπαμπά να αρχίζουν τα φιλιά και τις αγκαλιές, τα παιδιά χαζογελούν ευτυχισμένα γιατί αυτό τους δίνει μεγάλη ασφάλεια", εξήγησε η Τζολί προσθέτοντας ότι αν αισθάνονται κάποια πίεση να παντρευτούν με τον Πιτ, αυτή έρχεται μόνο από τα παιδιά τους.

Όσο για τους φίλους; Δεν φαίνεται να έχει πολλούς η Αντζελίνα, αλλά δεν την πειράζει.

"Όταν θέλω να μιλήσω μιλάω στην οικογένειά μου. Έχω τον Μπραντ, τα παιδιά. Είμαι εντάξει. Δεν είμαι και πολύ κοινωνική, έτσι και αλλιώς", ομολόγησε η Τζολί, η οποία αυτό τον καιρό γυρίζει τον κόσμο προωθώντας την πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε, με τίτλο "In the land of blood and honey".

Ζωή Κίττα