Η Λόπεζ πουλάει τα κοσμήματα του Άντονι

14.12.2011
Στην αντεπίθεση φαίνεται ότι περνάει η 42χρονη Λατίνα σταρ μετά την… πόρτα που έφαγε από τον πρώην σύζυγό της.

Στην αντεπίθεση φαίνεται ότι περνάει η 42χρονη Λατίνα σταρ μετά την… πόρτα που έφαγε από τον πρώην σύζυγό της.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) είναι αποφασισμένη να πουλήσει όλα τα κοσμήματα που της έκανε δώρο ο Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) στα επτά χρόνια του γάμου τους, συμπεριλαμβανομένου και του 4 εκατομμυρίων δολαρίων μονόπετρο των αρραβώνων τους.

Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του το καλοκαίρι και από τότε λέγεται ότι οι σχέσεις τους ήταν άριστες. Μέχρι πολύ πρόσφατα που ο Άντονι… επαναστάτησε.

Φήμες θέλουν τον 42χρονο ποπ σταρ να έχει θέσει βέτο απαγορεύοντας στα παιδιά του να μπουν σε αυτοκίνητο που οδηγεί ο νέος αγαπημένος της πρώην γυναίκας του.

Ο 24χρονος Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) έχει πολλά μπλεξίματα με τον νόμο και όλα αφορούν σε παραβιάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας οπότε ο Άντονι θεώρησε αυτονόητο να… τραβήξει τη γραμμή.

Η Τζένιφερ μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά τα παιδιά του είναι άλλο θέμα.

Φαίνεται, λοιπόν, πως δεν της πολυαρέσει η εξέλιξη αυτή της Λόπεζ και σε μια προσπάθεια να δείξει ότι αφήνει οριστικά πίσω της το παρελθόν, αποφάσισε να προχωρήσει στην πώληση που αναφέραμε πιο πάνω.

"Όταν η Τζένιφερ γυρίζει σελίδα, το κάνει για τα καλά. Τα σβήνει όλα πίσω της", αποκαλύπτει φίλος της διάσημης τραγουδίστριας στην εφημερίδα "The Chicago Sun Times" προβλέποντας ότι και ο Κάσπερ θα… ξεχαστεί με τον ίδιο τρόπο όταν η Λόπεζ τον βαρεθεί και αυτόν.

Ζωή Κίττα