Η Τζένιφερ κατατρόπωσε την Αντζελίνα!

13.12.2011
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και η 42χρονη πρώην κυρία Πιτ φαίνεται να το απολαμβάνει πια με τον καλύτερο τρόπο.


Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και η 42χρονη πρώην κυρία Πιτ φαίνεται να το απολαμβάνει πια με τον καλύτερο τρόπο.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) είναι πραγματικά μια πολύ όμορφη γυναίκα με ένα σώμα που θα ζήλευαν όλοι. Όμως, ο τίτλος που μόλις κέρδισε έχει πολύ μεγάλη σημασία, αν μάλιστα συνυπολογίσει κανείς ποιες γυναίκες άφησε πίσω. Ή μάλλον "ποιά". Την μόνιμη αντίζηλο και μητέρα των παιδιών του πρώην άντρα της...

Οι αναγνώστες του περιοδικού "Men's Health" ψήφισαν την Τζένιφερ Άνιστον ως την "πιο σέξι γυναίκα όλων των εποχών". Και καλά μέχρι εκεί. Αλλά το ότι η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) βρίσκεται μόλις στη 10η θέση αυτής της λίστας, πώς να το ερμηνεύσει κανείς;

Πάντως η ίδια η Άνιστον δεν μπορούσε να καταλήξει για τη δική της επιλογή της πιο σέξι γυναίκας.
"Είμαι ανάμεσα στην Μπριζίτ Μπαρντό και την Γκλόρια Στέινεμ… Αλλά μάλλον κλείνω προς την Γκλόρια για τι έχει όλο το πακέτο. Αυτό είναι σέξι", κατέληξε στο τέλος η Τζένιφερ.

Πάντως, η πρώτη δεκάδα της "όμορφης" λίστας έχει ως εξής:

1 Τζένιφερ Άνιστον
2 Ράκελ Γουέλς
3 Μέριλιν Μονρό
4 Μπρίτνεϊ Σπίαρς
5 Μαντόνα
6 Ούρσουλα Άντρες
7 Μπέτι Πέιτζ
8 Πάμελα Άντερσον
9 Τζέιν Φόντα
10 Αντζελίνα Τζολί

Το περιοδικό, σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τα για πολλούς ανεξήγητα υποστήριξε ότι το χιούμορ είναι σέξι, εξ ου και η πρωτιά της Τζεν. "Η προσγειωμένη περσόνα της, την κάνει να δείχνει προσιτή σε όλους, γεγονός που την κάνει να κερδίζει".

Ζωή Κίττα