Έξαλλος ο Μαρκ Άντονι με το αμόρε της Λόπεζ

13.12.2011
Εντάξει… μιλήσαμε για πολιτισμένο χωρισμό αλλά και αυτό μέχρις ενός ορίου, βρε παιδιά. Ας μην τα ισοπεδώσουμε όλα…


Εντάξει… μιλήσαμε για πολιτισμένο χωρισμό αλλά και αυτό μέχρις ενός ορίου, βρε παιδιά. Ας μην τα ισοπεδώσουμε όλα…

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι άρχισε να νιώθει έντονα ο Μαρκ Άντονι (Marc Anthony), ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έβαλε φρένο στην Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και τη φόρα που είχε πάρει με τον καινούριο της αγαπημένο.

Η JLo έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και χαίρεται τον έρωτα με τον 24χρονο χορευτή Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart). Μέχρι εδώ όλα καλά.

Όμως, όταν τα θέματα προχωρούν και λίγο παραπέρα και φτάνοντας στα δύο παιδιά του διάσημου ζευγαριού, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Ο Άντονι φέρεται έξαλλος αφενός με την επιλογή της πρώην συζύγου του, καθώς ο νεαρός χορευτής έχει ήδη συλληφθεί δύο φορές, ενώ εκκρεμεί ακόμη μια δίκη στο άμεσο μέλλον, αφετέρου με πόσο κοντά η Τζένιφερ έχει επιτρέψει στον εραστή της να φτάσει στα παιδιά τους.

Με δεδομένο το ότι οι συλλήψεις του χορευτή αφορούν παραβιάσεις του ΚΟΚ, ο Μαρκ Άντονι λέγεται ότι έθεσε έναν όρο στην πρώην σύζυγό του: "Να μην μπουν τα δύο παιδιά του ποτέ σε αυτοκίνητο που οδηγεί ο Κάσπερ Σμαρτ".

"Ο Μαρκ τρελάθηκε όταν έμαθε ότι ο Κάσπερ έχει παρελθόν έχει λερωμένο ποινικό μητρώο και σιχαίνεται το γεγονός ότι ο νεαρός περνά τόσο χρόνο με τον Μαξ και την Εμ", μεταφέρουν πηγές του RadarOnline συμπληρώνοντας ότι ο Άντονι ζηλεύει πολύ και αμφισβητεί την κρίση της πρώην γυναίκας του όσον αφορά στην επιλογή του νέου της αμόρε.

Πηγές αναφέρουν ότι το ζήτημα είναι τόσο σοβαρό που ο Μαρκ Άντονι ξεκαθάρισε ότι αν η Λόπεζ δεν συμμορφωθεί προτίθεται να φτάσει μέχρι και σε δικαστή για να πάρει αυτό που ζητάει.

Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του το καλοκαίρι αλλά δεν έχει καταθέσει ακόμη επίσημα αιτήσεις διαζυγίου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο σταρ θέλουν πρώτα να λύσουν όλες τις μεταξύ τους περιουσιακές εκκρεμότητες.

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε τους δύο πρώην συζύγους στο salsa remix της επιτυχίας τους "No me ames".

Ζωή Κίττα